Påsk är det bara en gång om året

Helgen har fördrivits med sol, god mat, skratt, jänkare, bråk, kärlek, härliga människor men framförallt alkohol. Nu kör vi tredje dagen gillt, skål!

Lady Gaga




Lady Gaga - Judas

Det eländiga med glass är att den är godast när den är slut.

Var mycket trevligt att träffa flickorna på skolan idag efter helgen, fick dessutom mycket tid till det. Gick först på en föreläsning och efter 5 minuter geografi så började brandalarmet tjuta. Det var tydligen något tekniskt fel så vi fick sluta flera timmar tidigare, yeey! Så vi satte oss på City Life as usual.

Hann iallafall få reda på att jag fick mvg på svenska nationella muntliga - ett litet högre yeey!



Unnade mig ett glasspaket när jag ändå var på ICA,
provade på carte d'or crema di mascarpone och de kan
nog vara bland den godaste glassen jag ätit, MUMS!



Hemkänslan infinner sig inte när du är borta

Då var man tillbaka på hemmaplan.  Känns ruggigt bra att veta att det är mindre än en vecka kvar till lov, mindre ruggigt bra känns det att jag ska upp om 4½ timme, så godnatt.


Gick en timme på stan innan hemfärd. Fick två navelsmycken
och örhängen av mamma, thanks!

Sthlm en sväng

Valde att åka till Sthlm i fredags. Fanns inte direkt något att göra hemma och så är det skönt att komma iväg lite. Så i fredags kom jag, Anna och Marcus ner vid sju tiden, mamma mötte upp oss och så gick vi och åt i kungshallen sedan vart det en skön hemmakväll.

På lördagen kom Erik hit efter jobbet. Tog det lugnt hemma ett tag först sedan åkte vi alla in till stan där vi åt på Mongolian, var super gott! Klockan rusade iväg och 21:15 var vi framme på Sergel. Ända filmen som inte börjat var Big Momma men den var helt okej.

Åt lite förrätt hemma.

Jag och Erik fick sova på de nybyggda hotellrummet i natt och vid halv elva åkte han och jobba i morse.
Anna och Marcus har inte klivit upp än, tror vi ska gå en sväng på stan idag dock har jag ingen större lust eftersom jag är sjuk.

Nåja, nu ska jag dricka min kopp kaffe och busa med Neo.

Sunny day

Skoldagen började med nationella, men det ska vi inte ens prata om.... Istället kan jag berätta att det nu bara är 2 månader kvar tills jag är arton, gryymt.

Efter skolan var jag duktig och pluggade lite. Efter ett tag kom Didde, Adde och Anton förbi. Vi drack kaffe i solen, pratade skit och spelade kort.





Just my luck



Känns som jag har världens otur den här veckan.
Började med att jag hade sjukt ont i halsen igår så var hemma från skolan. Till min förskäckelse så hade jag inte internet, jätte konstigt.
Går på Ica och handlar lite småsaker för att överhuvudtaget få komma ut. Nej men då kan inte min bank få kontakt med mitt kort för de har kört av någon kabel? De va tydligen anledningen till att det inte fanns internet heller. Så kassörskan lånade mig en tia då det fattades 7kr och berättade även att det inte ska fixa det förens på fredag!!!

När jag sedan ska lägga mig får jag otroligt ont i axlarna och nacken som jag kan få rätt ofta men inte nog med det så ska en huvudvärk sätta i gång också. I morse när jag vakna var det likadant, det stråla på hela högra sidan. Gjorde ont när jag tuggade, när jag lyfte armen osv. 06:30 kom underbara Hilda och smörjde mig med... vad är de det heter? Aja. En ipren på det så fick jag äntligen lite sömn.

Så lite medlidande tycker jag att jag förtjänar när jag sitter här med min värk.

What are words



Den är så otroligt fin den här låten. Chris Medina har tillägnat den till sin flickvän Juliana Ramos som var med i en bilolycka vilket ledde till att hon fick allvarliga hjärnskador och blev handikappad.
Kan inte låta bli att bli rörd när det handlar om riktig kärlek.

Ännu en måndag morgon

Då var helgen över och en ny vecka är kommen, tyvärr. Tycker dagarna går alldeles för fort.
I lördags var vi till Harmånger där Christian hade födelsedagsfest. Trevligt sällskap och olika incidenter gjorde kvällen. Några bilder blev det som vanligt inte.
Väl framme i Gnarp åkte vi hem till mig några stycken och Kim stod för fyllekäket. Klockan 06:00 var det dags att sova, tror varken jag, Emelie eller Kim mådde särskilt bra igår.
Vid 15:00 kom älsklingen hem som inte heller mådde särskilt bra så kvällen bestod mest av att gosa och beklaga hur dåligt vi mådde, haha.

Nu ska jag återgå till italienskan och berätta mia giornata ordinaria. Ciao!

Helg

Ja då var det redan helg. Veckan har gått relativt fort. I torsdags kom Emelie hit så gick vi och solade och köpte massa gotta. Vi kollade även på filmen Stone som vi verkligen inte rekommenderar.


Igår kom mamsen upp så åt pizza med henne, Anna och Marcus. Kvällen fördrevs med Vänner på tvn och mamma brevid. Idag ska vi inleda dagen med lite plugg.

Bjöd Anna på choklad men hur hon äter är ju en tolkningsfråga när hon
slaskar i soffan och sedan sätter sig i det.


Ikväll så blir det Harmånger med Emelie, Anton, Gnutt och några drösar :) Hoppas på en rolig kväll!

Back to school

Då var skolan igång efter två veckors jobb. Känns helt okej dock hade det inte varit fel att få tjäna lite mer pengar inför sommaren. 
Kan berätta att jag haft en toppen helg med Erik men nu blir vi utan varandra en vecka till då han jobbar i Östersund i veckan och är i Fjällen till helgen. I lördagskväll så grillade vi hos Kim och gick sedan upp en våning till André och umgicks med de vanliga.

Nu däremot sitter jag på skolan rätt nyvaken efter en liten powernap eftersom internet inte funkat.
Ska försöka få lite liv i Emelie för att ta med  henne ut i solen. Helt underbart väder!

Hej nyvakna tjej

Lördag

Igår hände det inte mycket alls. Hade myskväll med Erik, men det var härligt att få njuta av att vara hemma bara. Nu snart ska vi gå och grilla hos Kim. Hade helst vilja vara på Angelicas fest ikväll, men det är ju en annan femma att ta sig dit och hem från Friggesund. Så hur kvällen slutar är fortfarande ett frågetecken.

Ja det är inte alla som har en Simpson formad mun.


Home sweet home

Igår fick jag äntligen komma hem! Jobbade först fram till klockan tre. Stod även i kassan när Staffan Olsson klampade in och skulle äta lunch. Haha, var väl typ den ända idrottsprofilen jag kännt igen då jag inte är så insatt i sport.

Sedan packade jag och mamma bilen och rastade hunden. Jag körde ju såklart hela vägen. Var jätte roligt att köra i bilköerna i Sthlm och få prova på mycket krypkörning. Men de är väl som mamma sa "du måste vara den enda som tycker de är roligt att stå i kö."


Hade sån otrolig längtan hem till Erik sista biten. Var obeskrivligt härligt att träffa han igen.
De va som vi sa igår, vi vart som nykära så de är inte bara nakdelar med att vara borta.
Så hade världens underbaraste kväll med honom igår.

Nu ska jag försöka plugga lite med mamma. Försökte skicka sms till Erik och lura honom att jag gjort sönder akvariumet men han gick inte på detta April skämt fast jag tog ett som faktiskt skulle kunnat vara sant. Haha

RSS 2.0