Satan

vilka underbara människor jag har omkring mig ♥

Sitter här och blir alldeles varm i kroppen av den tanken. Borde gå i säng men vill bara hoppa upp och ner av glädje. Just nu känner jag mig som ett litet barn då det är 8 timmar kvar tills jag träffar Emelie.


Emelie direkt efter sin läppförstoring. HAHA, gulle ♥


I morgon

är sista dagen, sedan blir det hemfärd. Varit två riktigt bra veckor! Gruvar mig inför skolan på måndag samtidigt som jag längtar. Gah juste, måste köpa en miniräknare för ca 800 kr också. Uäk.

Nu ropar mamma att räkmackorna är klara så ska mumsa i mig det, sedan blir det SATC och förhoppningsvis sängen efter det. Godnatt!


Idrottsgalan i måndags


Jag och Henke Larsson igår

Konferens

Idag har jag jobbat i konferensen. Blir ett sju jäkla jobb att minnas allt, allt som ska göras i konferensen och i repan. Men roligt är det iallafall, speciellt när man ska göra i ordning vissa konferensrum och en snygging som Henke Larsson sitter där utanför.

Nu ska jag och Anna snart gå och äta sen ska vi åka på Idrottsgalan, mamma har precis åkt eftersom hon ska äta där. Vi är oviktiga och får vänta tills efter, haha.

Längtar mer och mer efter flytt till Stockholm, får däremot se när det blir av. Har iallafall bestämt mig för att ta två sabbatsår istället för ett.

Stillastående

Står just nu stilla med tåget p.g.a för dålig spänning blablabla... jag som bara vill komma hem! Okej jag ska inte klaga, har faktiskt sovit i nästan två timmar.

Ska hem för jag har läkarbesök i morgon, men åker tillbaka på söndag för att jobba sista veckan. Rutinerna i receptionen börjar sitta fint, och min chef har redan bokat in mig att jobba två helger, sweet!!

Cirka en månad kvar till Rammsteins konster, längtar!




Min helg

I torsdags kom mamma upp, så hela helgen har bestått av en hel del tjejmys med mamsen och Anna ♥

I fredags skulle jag bestämt vara nykter då jag aldrig varit såhär fattig så tidigt i månaden förut. Men icke. Starta med lite förkrök hos Starke man och sedan åkte vi tre bilar upp mot Hassela. Kvällen vart roligare än förväntat, roligt med lite gamla ansikten!

Lördagen vart riktigt mysig. Sov först bort hela dagen sedan fördrevs kvällen hemma hos Lina med goda vänner. Gladiatorerna, charader, galen panna(?), filmen kommisarie Späck, kurragömma (hur längesen var inte det sen sist?), gissa och rita och massa skratt höll oss vakna till 5 tiden på morgonen.

Sen på söndagen åkte jag söder ut med mor och syster, så idag har jag jobbat i receptionen. Lärt mig en hel del nytt idag. Nej nu ska jag ta en kort promenad med Neo och sedan krypa i säng för att vara pigg i morgon. Godnatt!



Nyårshelgen

...vart riktigt lyckad! Började i torsdags då vi alla möttes upp på Statoil för avresa. Lina, jag, Johan Stark, och Johan Cassel satte fart i en bil. Vägen upp är inte den roligaste, men i gott sällskap duger allt. Väl uppe blev jag och Lina helt extasiska då vi såg hur vi bodde... och det bästa av allt, vi hade två! Fort sprang i upp i den ena och tog ett dubbelrum. Var nog tur att vi var varandras grannar under helgen, haha!
När alla hade landat dukades alkoholen upp och det vart minst sagt fylla för alla och mer för andra, haha!

Dagen efter klev jag och Lina upp vid 09:30 (aldrig hänt tidigare i mitt liv dagen efter!!!) och städade. De som skulle åka skidor åkte och gjorde det och jag och Lina mötte sedan upp dem på After Skin. Där var det hålligång!
Innan det var dax att röra sig hemåt börjar jag prata med en av killarna vid bordet bredvid oss. Ser att hans vän som sitter bredvid är Hugo Rosas. Pratar lite om vad som sker på kvällen och de ska hålla till på samma ställe som After Skin var på. Efter lite mat i magen och en och en annan öl åker jag, Lina och några upp till Hovmärken. Där träffar vi på vårt nyfunna sällskap och Hugo fäller kommentaren att jag är snyggaste tjejen i Lofsdalen, inte illa pinkat!
När denna krog stänger tar jag, Lina, Hugo och Viktor en taxi ner till Trapper där våra vänner redan befinner sig.
Efter krogen fortsatte efterfesten fram till sju på morgonen i våran stuga.

Nyår grundades också med After Ski, sedan nyårsmiddag med vårat härliga gäng i stugan, förkrök, grym kväll på Hovmärken och sedan efterfest.

Orkar inte berätta vad som hände mer detaljrikt denna helg, men en hel del urspårningar, sjuka och roliga händelser hann vi lugnt sagt vara med om iallafall.

Söndagen vart lugn med mycket mys och häng, kvällen spenderades på Aktivitets Huset.
På måndagen packade vi ihop oss, städade och åkte hem.

En mycket lyckad helg!!


Stuga

Nykommna resenärer



Finaste tjejen!


Tog bilden från Hugos blogg. Jag och Lina till vänster,
värst vad fint Sofia ska böja på benen då. Haha

RSS 2.0