God eftermiddag!

Nu är vi tillbaka på rummet. Var till Sagrada Familia på dan idag. Var nog en av de häftigaste byggnaderna jag sett. Började bygga på det 1882 (om jag minns rätt) och har långt kvar. Efter det käka vi på KFC. Sedan hoppade vi på turistbuss några stycken som vi åkte i 2 & en halv timme. Fick se mycket av stan. Vid sju ska vi samlas gör att ha gemensam middag tillsammans. Mysigt! Dock stör det mig att det ej går att lägga upp bilder på bloggen!! Suck.
iHasta Luego!



Hola!

Ligger just nu helt utslagen i sängen med Gabbie. Har inte fått mycket sömn + att jag är sjuuuk :( Igår skjutsade Erik mig till Svall där jag åkte hem till Gabbie. Kl 00:00 gick bussen från Navet och 05:30 gick flyget. Sov en liten stund på flyget och det var allt.

Från att vi landat har vi checkat in, ätit lunch, vilat lite, shoppat, ätit middag och sist men inte minst blivit DYNGSURA! Det börja spöregna när vi var och kollade i affärer. Men inte deppa vi för det, var nästan lite mysigt och roligt att traska omkring på gatorna som de forsade vatten ifrån, tror ej mina tygskor håller med om det dock. Nu ska jag fortsätta mysa på. Hasta luego!


True Story

En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa:
"- I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit".
"- Vilken varg vinner?", sa barnet.
"- Den du matar", sa den gamle mannen.

Så sant!

Att inte bry sig om är värre än att inte förstå

Nu är klockan 01:52 och jag har precis lagt ner pluggandet. Kan låta ambitiöst att plugga den här tiden, eller så är det bara jävligt korkat? Hade sådan energi och motivation när jag började skolan. Nu har jag mer plugg än jag kan hantera, vilket skolan faktiskt har erkänt att det är deras fel. Men kommer dem göra något åt det? Nej. Så därför gör jag allt i sista stund... eller för sent för det mesta. För att jag inte klarar av att tänka på uppgifter, undviker att logga in på Progress, är inte alls lika ofta i skolan, vill undvika allt som påminner mig om skolan då det gör mig så otroligt stressad. Nog för att jag varit stressad över skolan förut och haft ångest, ofta. Men inte på det här viset. Fan.

Dock finns det en sak som jag inte mår dåligt över som har med skolan att göra och det är att på söndag åker jag, Gabbie och typ 13 andra från skolan till Barcelona. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån den ångestladdade vardagen.

Back in town

Då var man nere i sthlm. Gårdagen bestod av lite snabb shopping och massa mys hemma. Mamma hämta ut sin nya bil igår, riktigt nice! Så nu är man extra glad att man har körkort.
Nu har jag jobbat 10 timmar och ska krypa ner för att jobba morgon och sedan åka hem. Godnatt!




Paket

I morgon åker jag till Sthlm. Ska jobba lör-sön. Ska även börja betala skatt nu, uäk.
Längtar ihjäl mig efter mamma och syster just nu, så det ska bli mysigt att åka ner.

Sen så får jag äntligen mina grejer från ELF som kom hem till mamma förra veckan.


Inte mina grejer bara såklart, haha.

EM

Ja idag försov jag mig. Varför säger man ska bara vila någon minut till bara men av erfarenhet vet man ju att man alltid somnar om? Nåja, tur nog gick vi bara halv dag.

Så jag donade här hemma på dagen istället och fick sällskap av Didrik och Daniel som hade varit i stan och köpt med Max mat, mumma! Östen kom sedan och gjorde oss sällskap och så åkte vi på macken och köpte varsin folköl bara för att det hör till, haha och åkte sedan till Anders för att titta på matchen Sverige-Holland.
Vann med 3-2, vilket ni antagligen redan vet.

Nu ropar John Blund så lika bra att göra som han säger. Sov gott!

Studentmössa

Förra veckan beställde vi studentmössor. Det är så kul att göra saker som har med studenten att göra, känns som den är lite nämre då.

Här är min mössa!


Med kashmirtyg & swarovski kristall. Tur att swarovski kristallen är samma färg som våran inriktning har!

Helgen

Då var det måndag igen.
I helgen har det varit full fart. Fredagen började med lite fördricka hos grannen med grabbarna, sedan åkte vi in till Svall och förfesta hos Joel. Vid tolvtiden gick vi ner på krogen där det var lite för mycket folk nästan.
Innan hemfärd vart det fyllekäk på Max.

I lördags överträffade jag mig själv genom att städa det första jag gjorde när jag vaknade... bakis. Ja.. jag är fortfarande förvånad. Sedan vart det pizza med killarna och vid sjutiden gick jag med på att följa med på krogen. Jag som kände mig helt förstörd. Stod i kön till Hågges, men kön tog aldrig slut så gick på Gossip istället. Rätt dåligt med folk men träffade flera som jag inte träffat på länge, vilket var kul. Som min kära vän Angelica till exempel.

Igår sov jag bort halva dan, behövligt! Gjorde sedan tacopaj med Didrik, Daniel och Jonas. Gott.
Tittade på The Postman och sedan gick jag hem och sussade.
Så helgen var lyckad.

Äckliga värdelösa kryp

Idag har finaste mamma namnsdag. Har även varit orolig för mamma sista tiden då hon får några veckor sen såg att hon hade en fästing i benvecket, självklart tog hon genast bort den. Men efter en vecka så fick hon en röd ring på huden där fästing hade varit. Detta är symtom på Borrelia så hon fick pencilin mot detta men efter 10-dagars kur känner hon sig fortfarande hängig. Vilket jag precis läst på är normalt.
Hennes arbetskamrats pappa vart blind på ena ögat p.g.a. borrelia dock hade han gått med det under en längre tid medans mamma är säker på att hon upptäckte fästingen samma dag.

Så nu håller jag tummarna att allt går bra.

Ni som tar bort fästingar från era husdjur kom ihåg att vara noga med att ta bort den så fort ni upptäcker den. Och tryck aldrig på den mjuka kroppen då de sjukdomsframkallande mikroorganismerna kan pressas ur fästingen till ditt djur då. Man ska aldrig vrida fästingen heller utan ta tag i dens mundelar så nära huden som möjligt och dra rakt ut.

Jag som säkert många andra äcklas av de små krypen men kasta aldrig bara bort den och mosa den inte för ifall den bär på ägg kan dessa överleva. När vi plockat fästingar på våran hund brukar vi elda upp dem då vi anser att det är det mest effektiva sättet.

Har fått mycket mer respekt för dessa kryp nu när jag vet vad effekterna kan bli om man blir sjuk.
Äckliga skit kryp!

Älskade Emelie

Idag vart jag så otroligt glad... och rörd. Igår när jag kände mig låg ringde jag min bästa vän Emelie Mehl.
Sedan i morse möttes vi upp innan skolan för att ta en rök och prata lite innan dagen skulle ta fart. På väg mot skolan säger Emelie att hon gjort något till mig igårkväll för att jag jag kände mig låg och plockar upp en påse i väskan. Däri ligger det manicure set och en Lancome mascara samt ett jätte fint brev som hon hade skrivit till mig.
Den gesten gjorde genast min dag betydligt bättre. Vetskapen om att ha en sådan fin vän gör mig så otroligt glad. Jag kan verkligen inte uttrycka hur glad jag är som har en sådan vän som Emelie, som har ställt upp när jag verkligen behöver det. Vi brukar höra av oss exakt samtidigt till varandra, förstått vad den andre menar innan den sagt det osv. Jag kan även medddela att jag kommer sova med detta brev under kudden i natt av två anledningar, dels för att det känns som att jag är nämre henne och för att det som står ger mig energi.










Älskade underbara du ♥

Rasistiskt eller inte?

Jag tycker det diskuteras mycket intressanta frågor runt om i världen. När jag nu tittade på ett avsnitt från Agenda angående eurokrisen och bostadskrisen vi har i Sveriges storstäder handlade slutet av avsnittet om rasism och vart man egentligens ska dra gränsen?
Att t.ex. Fazers kinapuffar som sett likadana ut jämt måste byta utseende då en kines anser att bilden på den asiatiska flickan är rasistisk. Jag är verkligen emot rasism och anser att alla är lika mycket värda. Men tycker att Sverige börjar bli löjligt då det gör allt för att inte anses rasistiskt även fast det inte ens är syftet! Som t.ex. påsen med kinapuffar.
Själv blir jag glad av bilden då jag tycker den representerar en mycket glad människa, asiat eller inte. Men visst det är ju lätt för mig att säga som inte blivit drabbad av rasism.
Men anser ändå att det är som att vi svenskar skulle bli sur om Kalles kaviar såldes utomlands och att de har ett "typiskt" svenskt uteesende på tuben. Nästa steg blir väl att någon finne tar illa upp för att kakorna heter finska pinnar?

Tycker ni också att folk överdriver inom vissa områden vad som är rasism?





Ett skratt förlänger livet!

En riktigt rolig sida är idiot.se där det finns massa roliga klipp samlade. Jag, Erik och Didrik satt och tittade i fyra timmar på klipp från den sidan i lördags. Haha!

Riktigt grymt frieri - http://idiot.se/?s=frieri&sbutt=S%C3%B6k

Brandövning http://idiot.se/roliga-filmer/brandmanstraning/

Carlsbergs bästa reklam http://idiot.se/roliga-filmer/carlsberg-148-bad-boys/


@ School

Sitter just nu på redovisning och beskattning med Denise. Synd att dem har gjort en kurs som egentligen är rolig till totalt värdelös. Att jag idag åkte in till Hudik andra måndagen i rad då jag hade tid 08:30 och läkaren var inte ens där så jag skulle få en ny tid igen känns också ganska värdelöst.
Tur att jag tog bilen in iallafall så man slapp vänta flera timmar som förra gången...
Men men inte är jag bitter för det! Eller?



Haha älskar den här bilden på Denise!

Inköp

Hilda säljer ju Oriflame så passade på att köpa dessa bronzing kulorna som jag använde mellan 7:an-1:an i gymnasiet. De är riktigt bra, härligt att ha dem igen!
När jag köpte min foundation fick jag även en foundation borste & concealer på köpet. Måste prova och se vad jag tycker om borsten.


VILA

Som alltid sprang mamma och jag in i lite affärer innan det var dax att sätta sig på tåget i söndags. Sprang in på VILA, de har väldigt mycket i min stil. Där vart det:






+ ett par riktigt snygga rosa byxor! Dock lämnade jag kvar dem hos mamma då hon skulle försöka leta dem i en mindre strl då dem var lite för stora (tyvärr kommer de töja ut sig mera) men dem är slutsålda överallt! Suck. Men då får jag ha dem lite förstora, för jag ska bara ha dem!

Kära vän

Idag efter skolan åkte jag hem och träffade Erik lite snabbt åkte sedan upp till pappa och drack kaffe och hämtade min post. Sedan åkte jag och hämtade min kära vän Emelie som jag inte träffat på år och dar. Var väldigt trevligt. Vi åkte tillbaka till Gnarp där vi firade Hilda som fyller 35 år idag -  hurra hurra hurra!
Sedan blev det pizza med Erik och André. Fördrev mesta tiden hemma där medans killarna spelade dator, hur det nu kan va kul? Haha.

Vid halv ett eller så skjutsade jag hem Emelie. Passade på att gå in och då svämma det som en våg över mig. Så många minnen jag har där hemma, så många fina minnen. Då livet var enklare, mer fantasifullt och på sätt och vis roligare. Kraven på vad som var roligt var inte lika hög.
Nu är jag sjukt trött hoppas Erik kommer hem snart då jag hatar att sova ensam.
Sov så gott!

Haha jag och Emelie för något år sedan.


RSS 2.0