ELF



I helgen gjorde jag, mamma och Anna en beställning från eyeslipsface. En riktigt bra sida som tar typ 15kr per produkt. Har vänner som beställt tidigare och varit nöjda, så helt klart värt att prova till de priserna. Det här är vad jag beställde. LÄNK!

Klassfest

Igår var jag på klassfest. Vilket var riktigt roligt. Men först var jag hemma hos Gabbie, åt kebab men då jag upptåckte ganska snabbt att det låg ett hårstrå i maten så vart det inte mycket till middag och jag som inte hade ätit på hela dagen.
Efter det tog vi bussen ner till Navet där snälla Filip plockade upp mig och så åkte vi hem till han och Emelie som precis har flyttat. Drack vin och pratade med Emelie medans hon gjorde sig i ordning.

Efter det åkte vi till Elin där några andra var och så gick vi till lokalen som vi hade hyrt för att göra saker och ting lite i ordning innan folket kom.
När klasskompisarna rullade in lekte vi lite lekar, t.ex. jag har aldrig och så var det en skål med lappar med påståenden och så skulle man ge det till den som man tyckte det passa bäst in på och då fick den dricka. Jag fick lapparna Har finast ögon, Hade sex först och Tidigaste fyllan.
På slutet började jag må dåligt, vilket jag inte gjort på sjúkt länge när jag druckit.
Så ringde Erik så kom han och Didrik och plockade upp mig och så skjutsade vi hem Gabbie.
Väl hemma var vi hos Jonas en stund innan jag och Erik gick och la mig.





Självklart vart det bara bilder första halvtimmen typ. Men alltid något.

Just my luck

Igår var inte min dag! Det började med att jag satte mig på 06:55 bussen från Gnarp för att vara i tid på Hudiksvalls sjukhus. Väl där säger dem att de sagt fel måndag till mig och att det är nästa måndag jag ska vara där. Detta gjorde mig mycket irriterad såklart!
Sen när jag går neråt mot stan igen ser jag bussen åka förbi två gator nedanför, fuck...
Så då var jag tvungen att vänta i stan 2,5 timme.
Sätter mig på sunkiga skutan som typ var det enda som var öppet.
Äter min frukost och blir lite gladare över att jag äntligen får dricka kaffe. Passar på att kolla mitt konto och ser att det bara finns 99kr kvar, när jag visste att det skulle finnas runt 3000kr. WTF?!
Ringer mamma som ringer banken, ja då var det tydligen någon som hackat mitt gamla Maestro kort och handlat för de pengarna, tydligen hade det skett i Arizona.

När äntligen tåget kommer vill jag bara hem och fixa detta på banken. Kommer halvvägs hem då tåget stannar och dem säger att tåget måste vända och åka tillbaka till Hudik där vi får åka buss istället.
KUL!!! Står där och väntar och sedan kommer bussen.
Väl hemma springer jag på banken och de säger att jag inte kan få mina pnegar förens köpet blivit helt klart. (Hoppas det är idag)

Så kan väl minst sagt påstå att det inte var den bästa dagen i mitt liv.

Dock slutade den bättre. Jag och Erik hade bestämt att vara ifrån varandra några dagar för att kunna uppskatta varandras sällskap bättre igen. Men igår besluta vi oss för att ses så igår eftermiddag följde jag med Erik till stan igen för att hämta lite delar. Jag körde Eriks pappas Pick Up, kul hihi!

Sedan var vi hemma och tittade på film, myste hela tiden och skrattade en hel del.
Så himla härligt. Underbara Erik.

Och ikväll ska jag på klassfest, kul! Finaste Erik är snäll och hämtar mig inatt också ♥
Förresten ska han börja på ett nytt jobb, spännande!!

Im back

Då var man tillbaka efter en helgs jobb. Känns skönt att tjäna pengar. Det behövs.

Nu ska jag se klart på Brudens bäste man innan det är dax att krypa ner för att orka upp i morgon.

Förut när vi såg Unibet reklamen så berättade mamma att en av deras reklamer är inspelade på Bosön, där jag jobbar.


Fast inte scenen med bussen.

Desperate Housewives sista säsongen



Åh jag är så lycklig!! I somras tittade jag på DH säsong 1-7 och ett avsnitt är 42 min, det är 23 avsnitt per säsong och det är 7 säsonger, ja ni kan ju räkna ut själva hur lång tid det är.
Och den 4 oktober har säsong 8 vilket också är den sista säsongen premiär i Sverige.

Ska ni också titta?

Things

Inhandlade lite skit i veckan. Men gillade verkligen fruktskålen och tänka sig att ha någonting att lägga tepåsarna på.. ja då var det i-landsproblemet löst!


+ då ljuslyktor och lite underkläder.


I tisdags när jag kom hem och klev ur bilen såg jag att det stod
blommor på bron. Gulliga svärfar Lars och Anna hade då lämnat
för att gratta till körkortet. Inget pryder ett hem på så sätt som blommor gör.

KÖRKORT

JAG ÄR SÅÅÅÅ LYCKLIG! Idag fick jag körkort!! Jag kan inte hantera mina nerver så bra men idag när jag satte mig i bilen så kände jag mig alldeles lugn, och det gick så bra! Fanns inget att påpeka på och så lät han lite förvånad att jag hellre backade in när vi parkerade. Och på det fick jag 62/65 på teorin.
Efter det åkte vi in till stan där jag shoppade lite till pappa. Köpte även blommor och choklad till trafikskolan som jag åkte upp med,

När mamma och jag kom till Gnarp åkte vi och åt på Berggården. Sedan vinkade jag henne hejdå då hon for hem till Sthlm. Jag tog Eriks bil upp till pappa och Cicci och känslan att åka själv för första gången, fyfan vad härligt! Åt kräftor (ja igen) och firade pappsen som fyller 47 på fredag, då jag befinner mig i Sthlm så jag firade honom nu istället.

Vill helst bara ut och åka hela tiden nu känns det som. Men ska ju upp i morgon så får ta och koka lite te istället. Sov så gott... för det kommer då jag göra!

Sunday

Helgen var lugn. Lugn men trevlig. Har umgåtts med Erik och pojkarna hela helgen.
Idag kom mamma upp. Var och badade med Neo, umgåtts och ätit kräftor.


Haha fin ställning. Men ville helst inte att en dyngsur ivrig hund skulle
komma och försöka ta pinnen.

Bild från Google

Mitt namn, ditt namn, vårt namn?

Idag på geografin arbetade vi med statistik. En väldigt bra sida utanför gapminder är scb. Medans vi lärde oss mer om Sveriges befolkning kolla vi självklart upp det här med namn. Vilket är mest populärt? Hur många döptes till samma namn som jag de senaste åren? Och hur många har samma namn i Sverige?



Direkt länk för att söka namn!

Depp mode

Känner mig allmänt låg. Stressad, förvirrad och osedd. Därför har jag legat och kurerat mig hela kvällen.
Fina mormor ringde iallafall och piggade upp mig ♥
Nu ska jag ta en varm dusch och sedan koka te, göra toast och mysa ner mig i en filt framför tvn och tycka att livet känns lite pest i nuläget.

Finaste Du



3 år sedan du lämnade våran jord, men du kommer aldrig lämna våra tankar och våra hjärtan.
Finaste Robin. Ägnar denna dag åt att tänka på minnen med dig och vad du har för betydelse för alla som kände dig. Känns som att du är lite närmre då. ♥

På hemmaplan

Igår när jag hoppade av bussen möttes jag av tutande och blinkande, då kom Erik, Johan, Didrik, Jonathan, Daniel och Anton som hade varit och köpt gotta. Så såg Shutter Island hemma hos oss, Jonas och Sandra kom även förbi och joinade.

Idag kom Erik hem tidigt från jobbet, jag låg och spelade BrokenSword som jag förövrigt klarade ut ikväll!
Starsken kom hit och så grillade vi. Sedan har har jag fördrivit kvällen genom att titta på Svenska Hollywood fruar och Gumball, en helt okej måndag alltså.



Vitlökskroketter har blivit en favorit här hemma.

Hemåt

Sitter på tåget nu på väg hem. Har precis ätit en ruggigt go kalkonbacon macka, fast nästan allt är väl gott när man är riktigt hungrig? Bara en och en halv timme tills jag är hemma och då ska jag mysa ner mig med en bakfull Erik, låter mysigt va? Haha.

Mys

Perfekt avslutning på kvällen. Jobbat hela dagen och nu sitter mamma och jag och äter gotta och tittar på Notting Hill, kan ju vara en av de bästa filmerna. Imorgon börjar jag 06:30 så får bli bums i säng efter filmen!




Apps

Åh jag är så fast, haha. Som sagt spelade jag halva natten igår, i skolan sitter vi typ 6 stycken runt ett bord och spelar alfapet mot varandra, det plingar hela dagarna att någon lagt och jag tänker ofta på jag ska lösa mysteriumen i BrokenSowrd, haha! Så det är två appar helt klart värda att ladda hem. Do it!




Kvällspromenad

Efter att ha handlat och packat ur bilen åkte vi en sväng till hundparken. Stackars Neo hade varit ute ovanligt lite igår så fick så lov att gå runt där i mörkret medans han sprang av sig. Tur att finns lampa på telefonen. Efter ett tag kom det en till bil, det va paret med sina stora landseer.  Promenerade en stund med dem också och sedan låg jag vaken och spelade till klockan tre, bra sofia....
Så även om jag sovit länge är jag trött.


Snygg Anna!

Hunter

Efter skolan gick jag upp till station, åkte tåg i fyra timmar och mötte sedan upp lillsis och mor på centralen. Raka vägen ut till Kista för att sätta oss på deras food court då jag var hungrig som ett as vilket är lika med ett elakt as, ovanligt nog valde vi mat från samma restaurang alla tre. Gott var det!
Sedan gick vi in på Jackie där jag fick mina älskade Hunter skor, lycka ♥ Sedan gick vi in på Diablesse där det även vart en kaninpäls. Så med andra ord är jag en nöjd tjej just nu!




Hunter Original Gloss.

Min dag

Ännu en skoldag avklarad. Det är inte lätt ska jag säga, t.om. lärarna säger att vi har värst schema på hela skolan. Dock var religionlektionen rätt soft då vi hade yoga istället. Var på Coffee House med Gabbie också, dem har jätte goda sallader!
Sen när jag kom hem gjorde jag och Erik några köttfärsbiffar vi inte provat förut med lök, persilja och lite småsaker i och vinbärsky till, vart jätte gott! Efter det kom Sanna på besök och så åt vi äppelpaj med vaniljsås, så jag ljuger inte när jag säger att jag nästintill rullar fram.





Kvällsfika

Nu har jag och Erik precis ätit kvällfika och tittat på slutet av fotbollen. Kul att Sverige vann med fem mål, men tydligen var det ett väldigt dåligt lag så det var kanske inte så konstigt? Ja vad vet jag.
I morgon blir det skola tidigt och på torsdag åker jag till Sthlm, ska bli skönt då det gått några veckor nu.



Sov så gott!

ID

Idag känner jag mig betydligt bättre än vad jag gjorde igår, skönt! Kan ju inte bli sjuk nu när jag ska jobba i helgen som sagt. Idag är det jag som tagit hand om Erik då han var sjukt trött när han kom hem, tur att vi är pigg/trött olika dagar, hur skulle det annars gå om båda slockna och ingen mat gjordes? Haha.

Var även på banken idag och hämtade ut mitt ID-kort som legat där en vecka typ, kul att man jämt kommer hem en kvart efter dem stänger från skolan, men idag så! Så nu slipper jag skämmas och ha med mig passet när jag går ut och få frågan om jag ska ut och resa, mähä. Kan ju va bra och försöka va rädd om det speciellt tills jag åker till Barcelona i oktober, blivit lite slitet efter att ha legat i väskan i snart ett halvår.
Så nu efter att ha pratat om det i två år har jag mitt ID-kort!




Idol 2011

Igår kollade jag på Idol, kul att det har startat igen! Man kan verkligen inte låta bli att bli irriterad på vissa som är helt talanglösa men ändå tror att de kan vinna tävlingen men annars tror jag det kommer riktigt bli grymma personer som tävlar vidare. Missade tyvärr dagens program då jag och Erik åkte och firade lilla Gotte som fyller 4 år idag.

Mina två favoriter igår. Det jag tycker är beundranvärt är att de bara är 16 och 17 år.



Bättre att vara sjuk?

Idag åkte jag hem från skolan tidigare då jag både hade huvudvärk och kände mig jätte illamående, hatar när det känns som man ska spy men man kan inte. Nåja, skrev sms till Erik och berätta att jag var på väg hem.
Till svar får jag att han ska pyssla om mig när han kommer hem från jobbet.
Och jag känner mig minst sagt ompysslad, först när vi pratar om olika saker och jag berättar om ett par fina byxor jag ska köpa när jag fått lön så går han och hämtar sitt kort och säger att han ska betala dem. Nyss kom han hem från ICA där han köpte gotta till mig och nu står han i köket och lagar wok till mig.
Så nu känns det nästan som att om det går över kanske man ska låtsas så han fortsätter hela kvällen? Haha. Måste iallafall åka en snabbis till Hilda och Pompen och fira lillgrabben som fyller år idag.


Hjärtat

Igår vart det en lugn hemma kväll. Vid nio tiden kom Erik hem efter en veckas jobb. Vi kikade på film, åt och njöt av en lugn fredag.
Idag är vi lite kluvna över kvällen, nykter eller inte är frågan. Blir väl som vanligt, haha.
Nåja en dusch behövs oavsett och det är precis vad jag ska göra nu!


Goplutt ♥

What about that



Sitter just nu på Religion A och väntar på Gabbie, eftersom jag överträffa mig själv genom att lämna in uppgiften igår när vi fick den har jag inget att göra denna lektion.

Igår när vi gick kika runt på stan såg jag att de fått in de röda skinnbyxorna jag skrivit om tidigare, men självklart fanns det bara förstora storlekar kvar. Dock köpte jag något rött ändå, den här otroligt mysiga halsduken. Kommer helt klart vara en favorit för mig i vinter. Tröjan har också blivit en favorit. Fint.

Movie star movie star


Idag gjorde Gabbie en lite mer avancerad fläta på mig...vad hette det nu igen?
Det ska jag iallafall lära mig att göra någon gång framöver. Ska bli bättre på att göra frisyrer, finns nog inte många med den längden på håret som jag har och som gör så lite med det.


Har haft lite av ett film maraton sista dagarna känns det som.

Igår såg jag The Hurricane med Gnutt, Anders och Daniel. Tycker absolut att man ska se den filmen, speciellt då filmen är verklighetsbaserad. De flesta har väl hört Bob Dylans låt The Hurricane? Det är den boxaren han sjunger om, Rubin "Hurricane" Carter.
Idag tittade jag själv på K-PAX som också var väldigt bra. Gillar Kevin Spacey som skådis.

Nu ska jag sova. Får inte mer än 4-5 timmars sömn i veckorna, spelar ingen roll hur jag försöker vrida eller vända på saker och ting. Jag hinner inte!!! Nåja, nu ska jag sluta beklaga mig och borsta tänderna. Sov så gott!

RSS 2.0