Han försökte dränka sina sorger, men efter ett tag lärde de sig simma.

Idag är en sån där dag man bara vill dra täcket över sig. Har känt mig väldigt nere idag.
Det blir ofta så de dagar jag är ensam och det händer lite omkring mig. Imorgon tar vi nya tag.
Godnatt!

Björn Axén

Nu ska jag laga middag till mig själv. Vilket förövrigt kan vara det tråkigaste som finns.
Sedan ska jag ta en varm dusch! Mina toppar börjar bli slitna så tänkte även använda min hårinpackning från Björn Axén. Vilket jag tycker är ett måste att ha i badrummet!


Läs mer om den här

Tisdag




Helt värdelös dag. Vaknade av att min hals var förstörd. När jag försökte prata för att se om jag hade någon röst trodde jag nästan att jag var en karl? Sedan hade jag jätte svårt och sova men det slutade med att jag vaknade halv tre! Ännu mer värdelöst..... Får verkligen panik när jag sover så länge.
Har inte hunnit göra mycket mer än att äta och kika på skolfotona som kom hem igår.
Nu längtar jag tills i morgon så jag får gå i skolan. Jag har börjat få abstinens efter att vara i skolan när jag inte är där, men det är väl något positivt?

God morgon

God morgon allihopa. Just nu är klockan snart halv åtta. Klev upp kvart över sex så jag skulle hinna äta frukost med Erik innan han åker till Sthlm och jobbar. Nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i åtta så ska jag åka till Hudik på ett läkarbesök och sedan till skolan.


Lägg märke att jag har samma tapet som Paow har i sovrummet. Haha

Ha en bra dag allihopa!


Första advent

Idag är det första advent så jag och älsklingen har julpyntat här hemma. Enda som saknas nu är en adventsstake att ha i fönstret. Men vill inte ha en sån där vanlig tråkig röd. Så får försöka komma ut till Birsta snart igen (synd att jag inte tänkte på det sist).


Slänger in en bild hur vårat köksbord ser ut just nu. Finare irl.

Jesus Tanten

Såg att en storbloggare hade lagt ut den här första videon. I somras när jag och Erik var i Sthlm råkade vi också ut för den här tanten. Vi satt på tunnelbanan och hon stod och skrek ut massa psalmer lät det som. Antar att det är fler än jag som sett filmen Drag Me To Hell. Vart lite rädd för tanten då jag tyckte att hon påminde om tanten i filmen.
Men efter att sett dessa youtube klipp och några till så kan man ju inte göra annat än bara tycka hon är knäpp.


Rihanna

Johanna spelade en av Rihannas nya låtar i förrigår och idag tog jag mig tiden att lyssna i genom hennes senaste album. Tycker hon bara blir bättre och bättre.

Alla låtarna var bra, här är en av favoriterna!

Rihanna ft. Drake - What's My Name?

Snö

Sjukt hur mycket det snöar. Tåget jag skulle ta i morse var så försenat att jag missade den enda lektionen jag hade idag. Så nu måste jag tydligen hyra en dokumentär som jag missade att se idag.

Igår sov vi exakt hela kvällen. Gick och la oss efter middagen typ.
Köpte även en sjukt snygg och prisvärd kavaj igår.




H&M 199kr


Onsdag

Var helt slut efter heldagen i Sundsvall igår. Men det var en riktigt mysig dag.
Jag och Erik handlade julgardiner, ny gardinstång, lakan, skohylla, julkort, och lite smågrejer.
Fick även en julblomma av Sanna.

Idag ska jag röja hemma, tvätta och storstädning. Och i helgen blir det julpynta. Har tyvärr inte införskaffat mig en adventsstake. Får be mamma leta i sitt förråd.

Design

Nu har Elin lagt in den nya designen hon gjort åt mig. Tycker hon är jätte duktig!
Hennes blogg hittar ni här!

School

Skolan just nu. Blev glatt överraskat när jag kom hit då jag fick höra att vi inte har några lektioner varken idag eller i morgon. Så nu har jag bara utvecklingssamtal klockan 13:00 idag, håller tummarna! Så väntar på att Erik ska vakna så jag kan be honom komma till stan vid två/tre tiden.

Just nu

Ja eftersom att jag råkat förstöra kameran så blir det ju gott cam bilder i bloggen.

Tyckte Gabbie såg så otroligt rolig ut på den här bilden så den måste läggas ut. Haha

Verkar bara vara jag som är medveten om att camen är på.
Här är en rolig bild på Jossie också!

Imorgon är en ny dag

Varit iväg och tränat på kvällen. Första gången på två veckor nu. Ska försöka hinna med träningen mer nu. Vi åkte sen och besökte Hilda och Pompen.

I morgon blir det skola och efter det ska jag och Erik och antagligen svärmor Sanna ut till Birsta. Måste handla julgardiner Såg att grannarna satt upp sina så kände lite stress att köpa ett par jag med.  Ska försöka att inte handla så mycket mer, men det ska jag inte ha för höga förhoppningar på om jag känner mig själv rätt. Nytt porslin köper jag nästa gång mamma kommer upp.  Nej nu ska jag hoppa in u duschen och sedan krypa ner. Sov gott!


Jay Smith

Kollade för ovanlighetens skull på Idol i fredags och gud vad bra han är Jay! Sitter och lyssnar på hans cover av Madonna låten om och om igen. Älskar hans rockiga stil. Jag brukar aldrig lägga pengar på att rösta, men i fredags gjorde jag det. 



Så sjukt härlig låt!


Pynt

Igår kväll kom mamma förbi med en adventsljusstake och lite små saker att ha i mossan som hon köpt till mig i Köpenhamn. Hon hade även med sig lite juldukar m.m.





Tack mamsen ♥

Måndag

Idag har jag varit hemma. Men glad är jag över det. För nu har jag skickat in  de uppgifter jag legat efter i. Har en uppgift som jag gör tillsammans med Emelie kvar. Men sen ligger jag i facit, skönt! Ja annars är det inte mycket som har hänt idag. Sitter nu och väntar på Erik så ska vi åka och handla middag. Tror jag ska göra wok med lövbiff vilket är en klar favorit!


Jordnötter är så klart ett måste i denna wok

Söndag

Igår kväll tittade vi på filmen Kommissarie Späck, sjukt roligt film! Mycket bättre än mina förväntningar. Sedan umgicks vi mest. Vart väl sängdags vid fyra tiden.

Idag har vi bara slappat. Varit lite som en bakfylle dag fast utan bakfylla. Nu ska jag iallafall försöka få lite plugg gjort. Men har så mycket annat i huvudet som snurrar så får se hur mycket jag får gjort.

Ciao!


Så mycket bättre

Sitter och tittar på Så mycket bättre med Erik, Gnutt, Anton, Didde och Östen.


Tycker det här programmet är grymt bra!
Det känns både familjekärt och så gör dem om de flesta låtarna riktigt bra!

Lördag

Igår kom älsklingen hem, kvällen vart minst sagt hur bra som helst! Konstigt hur beronde man kan bli av en människa. Trodde jag skulle krama ihjäl han, ändå har vi bara varit ifrån varandra en vecka. Konstigt det där. Nästa vecka ska han iallafall jobba i Hudiksvall så då sover han hemma.

Idag sov vi till halv fyra, sov som en gud! Men hatar egentligen att sova bort halva dagarna.
Och nu är han på väg att handla middag och jag ska hoppa in i duschen.
Får se vad kvällen har att erbjuda. Vi hade velat åka på bio med några, men alla var tydligen på bio igår.

Vad ska ni göra idag?




Fredag

Skolan gick relativt fort. Så glad att jag har en sån bra vän som Gabbie ♥ Sprang även in på H&M och gjorde en snabbshopping på korsett och stay ups.




Svart korsett. H&M 199 kr.

Systemkamera

Har tänkt nu ett tag på att jag verkligen skulle vilja ha en systemkamera. Till speciella tillfällen eller när man bara vill ha finare bilder. Är ju rätt bra priser på vissa, men eftersom att jag inte är så teknisk har jag då ingen aning om hur bra kvalitén är. Så nu till frågan,  ingen som har en systemkamera som är till salu eller vet av någon bra till bra pris?


Kom hem!

Trött som ett as (som Gabbie skulle ha uttryckt sig). Ska alldeles strax gå och lägga mig. Längtar så otroligt mycket tills i morgon då Erik kommer hem. Tyvärr blir det det rätt sent. Tror jag ska sluta prata med honom på veckorna. Är verkligen då jag saknar honom som mest. Haft ett ganska långt samtal med han nyss, så nu saknar jag honom som sjutton!


Kom hem nu!


Lillasyster

Har precis ätit middag med Anna. Tänkte sätta igång och plugga men hon tvär däcka i sängen. Låter henne nog sova en stund, hon såg helt utslagen ut lillstumpan. Pratade även med min bror idag, var mycket roligt! :)  Börjar även känna saknad efter Erik nu, men snart kommer han hem :)


Världens bästa syskon <3


Måndag

..... och så var det onsdag. hihihuhuhehe.
Sitter på skolan med Gabbie och Emelie och är allmänt flum. Slutar tidigt idag.
Känns som att jag att jag har träningsvärk i fingrarna så orkar inte skriva mer.


<3

Tidig morgon

Onsdagar är värst. Måste kliva upp klockan 6, fast jag börjar 09:40. Lagom roligt.
Har iallafall suttit på skolan en timme nu. En halvtimme innan jag ska ta bussen till gympan.
Har suttit och tittat på bilder på min storebror. Har en enorm saknad efter honom, haft det är bra tag. Håller tummarna om att få träffa han nästa gång jag åker ner till Sthlm.

Tisdag kväll

Sådär då var tisdag kvällen över. Ska strax krypa ner och invänta ett samtal från Erik och höra hur det går för honom där nere. Kvällen har nästan bara spenderats framför datorn där jag spelat sims. Har inte fått mycket plugg alls gjort idag, det kändes faktiskt nästan omöjligt. Noll motivation. Anna bjöd iallafall på god middag. Lax i ugn, mums! Vi bestämde oss även för att ta en plugg dag ihop imorgon.


Jag & världens bästa lillasyster.

Nu ska jag fika och krypa ner. Godnatt

Rubrik

Idag har jag varit hemma. Har spenderat dagen med lite plugg och Sims! Nu ska jag gå över till min syster och äta middag med henne.
Har även pratat en del med Erik och han verkar trivas på nya jobbet :)
Nej nu ska jag ta och promenera över till Anna och se vad hon ska bjuda på för gott.

Ciao!

Måndag

Skolan gick relativt fort. Mötte upp Angelica så fort jag kom hem. Sedan lagade vi middag och Angelica gjorde världens godaste kladdkakan som vi bjöd Anton, Didde, Starsken, Gnutt och Markus på. Nu har vi precis tittat på Ung & Bortskämd. Markus åkte precis hem. Nu har vi tagit fram chips skålen och väntar på Pensionär jävlar. 




Söndags kväll

Jag verkligen hat älskar söndagar. Det är drygt att veta att nu är helgen över och en ny vecka ska börja med plugg, stress och allt vad det nu innebär. Men det är härligt för på söndagar gör man oftast ingenting. Ingen stress för skolan, ingen stress för att man ska ut på kvällen och ska fixa och dona. Utan man har all rätt att bara vara en slapp jävel rent ur sagt. Just nu sitter vi och kollar på Beck - Advokaten på tv4. Ska väl efter det krypa ner eftersom att båda ska upp tidigt i morgon.

Idag vart jag även världens lyckligaste! Erik hade laddat ner Sims3 Nattliv till mig.
Jag vet att jag är barnslig, jag vet att jag är töntig men det är verkligen hur roligt som helst!
Så nu har jag något att göra kommande vecka då Erik är borta. Inte för att jag kommer vara själv för det inte. I morgon kommer Angelica och sover hos mig.

Mitt barnsliga sinnes intresse.

Helgen

Har inte bloggat på hela helgen. Men nu är det som vanligt.

I fredags åkte jag och Erik in till Hudiksvall för att umgås med Eriks vänner.
Vart några öl. Fick även träffa min vän Hellan, världens goaste tjej!

Igår så gick vi lite på stan och åt med Eriks kompis Sebbe.
Jag inhandlade även lite julpynt, så mysigt!
Sen åkte vi hem och åt framför tvn. Hälsade på Kim en snabbis och sedan var vi hemma resten av kvällen. Var en av dem bättre hemmakvällarna. Kvällen bestod mest av skratt och mys. Och att retas såklart. Jag har halvt fått nackspärr, skit kul! Eller det är vad Erik tycker iallfall. Då han har gått runt och skrattat åt mig och kallat mig för.... hm nu har jag glömt bort det bara för att. Men han retar mig för att jag går som en retard. 

Idag ska Erik in till stan för att klippa sig, sen ikväll ska vi upp till Lars och äta middag med han, för att fira farsdag :) Sen tänker jag bara krama på Erik eftersom att han åker i morgon. Han ska prova på ett nytt jobb. Förhoppningsvis blir det mer efter kommande veckan, eftersom att det är något Erik velat prova¨på. Men eftersom att man inte vet så lämnar vi det där.


Jag älskar dig


<3

Jag älskar dig Sofia, du är bäst i världen. Jag kommer alltid finnas här för dig vad som än händer min älskade vänn! / Emelie Mehl

Fredag

I skolan nu. Skulle ha pluggat manrknadsföring med Emelie, men hann inte.
Nu tänkte vi äta lite lunch och springa iväg på engelskan.


Just nu. Har på mig tröjan jag köpte på Vero Moda igår.


Jag & Emelie.

Trevlig kväll

Efter maten somnade vi en timme. Sen kom Anton så åkte jag med han, Didrik och Adde lite. Vi åkte sedan hem till mig och Erik där vi åt pepparkakor, drack cola och spelade kort. Vi slutade dock spela tecken eftersom att jag är en sån dålig förlorare. Fast ändå vann jag och Adde. Kan man göra något åt att man är en dålig förlorare? Haha.
Nu kikar vi lite på tv och tänkte snart göra mig i ordning för sängen. Börjar sent men måste ändå upp tidigt. Den stora nackdelen med att bo långt bort. Men jag har ju valt det själv så får skylla mig själv.

Funderar hur jag ska göra med helgen. Lugn helg eller inte? Vart ju en rätt hård helg förra helgen. Vi får se i morgon.

Nej, nu ska jag säga hejdå till grabbarna!

Nöjd tjej

Har precis ätit mysig middag med tända ljus framför tvn med Erik. Så nu har jag lagt mig i sängen med försök att smälta maten. Är på otroligt bra humör. Haft en bra dag i skolan. Varit en underbar dag med tjejerna. Handlade lite kläder också. Höjd punkten var ju att få åka med Anton hem som tog körkort igår, grattis vännen!


Nöjd tjej just nu

Bio

Ibland tycker jag att det inte går någon bra film alls på bio. Men nu går det flera jag vill se. Dessa filmer vill jag se som går på bio/kommer snart på bio.

1. Harry Potter och dödsrelikerna

Den här vill jag helst se. Alla älskar väl Harry Potter? Tycker alla dem filmerna är sjukt bra! Längtar tills den kommer ut!

2.

Film är bäst på bio. Men roliga filmer är verkligen bäst på bio. Det blir en sån rolig stämning i biosalen. Den här filmen ska ju påmina om The Hangover. På trailern verkar den riktigt rolig. Mitt andra val att se på bio!

3. Cornelis

Filmen om en av Sveriges största musiklegender. Älskat Cornelis ända sen jag var liten. Vi syskon brukade lyssna på hans skiva och digga, haha! Filmen handlar om hans liv, hur hårt livet är ibland men också hur härligt det kan vara.

4. SAW 3D

SAW är en favorit! Filmerna är så jävla råa! Dock tycker jag den här hat fått mycket dålig kritik, men vill ändå se den. Har faktiskt aldrig sett en film i 3D. Haha, hur efter är jag egentligen?

5. Jackass 3D

Dessa idioter har ju alltid fått en att skratta. Ibland går dem över gränsen till vad som är roligt, men oftast är dom ju otroligt roliga. Vore roligt att se en av deras filmer på bio.

Vilken film skulle ni se helst?

Onsdag

Nu har jag precis städat lägenheten. Det är sån skillnad hur mycket mer man trivs bara det är städat. Nu väntar jag på Erik som kommer alldeles strax. För jag är vråååålhungrig. Trist att jag inte kan ta några bra bilder då jag råkade förstöra Eriks kamera förra veckan. Fan också. Tur att man har hemförsäkring.
Pratade även med Elin igår om att hon skulle fixa min blogg snart. Hoppas hon har tid snart. Det är inte lika roligt när man har en blogg som ser ut som crap.

Jag som längtat helda dagen att få skotta snö. (Fråga mig inte varför) Men skälvklart har dom redan plogat här. Så tänkte skotta vid dörren iallafall, men då lossna skaftet på skyffeln, suck. Men Erik skulle ta med en liten som han tyckte passa mig. Pöh, då har han inte sett mig skotta snö!


Grannen var ute och skottade i morse.

ciao!

Wiiiiih!

Gud vad det snöar! Hur underbart som helst. Klev upp vid 6 och såg att det bara öste ner, så gick och la mig igen och tänkte ta nästa buss. Men det bara fortsatte, och det gör det än :D
Jag tror jag har kommit på varför jag detta år längtar så mycket efter julen. För det här är det första året som jag bor själv över julen (förra året gjorde jag också det, men då bytte jag lägenhet så det är inte samma sak) så i år ska jag få julpynta min egna lya! Hur mysigt som helst. Prio ett är att ha adventsljusstake som lyser i mitt köksfönster, sen vill jag ha jullyktor utanför min dörr som jag tänder på kvällen, adventsstake (fast med ljus) på köksbordet, och massor av tomtar :D Har ni något favorit julpynt eller dekoration?


Se så mycket snö det är ute :D Undra hur många dm det är?

Den här låten gör mig så otroligt glad just nu!


Har egentligen lust att skriva God jul på er! Men det är lite för tidigt kanske? Haha

Jag ser det snöar

Har kurat ner mig i min mysdress har inte gått ut en ända gång sen jag kom hem från skolan, brr! Det snöar ännu mer nu. Undra om det blir snöoväder i morgon? I såna fall tänker jag inte ta sju bussen vilket egentligen är meningen.

Har ni fått snö där ni bor?


Mörka tider

Känns verkligen som att vi börjar gå mot mörkare tider nu. Det är nog vad som är mest negativt med vintern, utanför att det är så kallt!


Skola

Har precis kommit till skolan. Emelie är på sånt där jätte jobbigt bra morgonhumör. Får nog gå och köpa en kaffe om jag ska orka det här, haha! Även att det snöade hemma innan jag gick till bussen. Får hoppas att det ligger kvar nu bara. Blir förvånad över mig själv att jag låter så positiv över vintern.


Är så frusen just nu så jag håller ytterkläderna på.

Pensionär jävlar

Sitter och äter kvällsfika och kollar på pensionärsjävlar med Erik. Haha! Detta tänker jag se varje avsnitt av. Pensionärer som springer runt och gör sådant man inte precis förväntar sig.

Kanal 5 kl 22:00 på måndagar

Efter det här blir det duschen och försöka somna i tid. Känns som jag håller på och bli sjuk, kanske inte så konstigt efter helgen som varit. Så tror jag behöver mycket sömn för att orka komma upp i morgon.

God natt på er!

Viktorianska tiden

Borde egentligen plugga om viktorianska tiden, måste skriva en hel del om det. Men tycker faktan är lite löddig. Gör det sen har blivit mitt motto, men det finns ju inget sen? Ringer nog mamma om lite tips. Struntade ju i att träna för att plugga, MEN GÖR DET DÅ! Men ändå händer det inget. Erik skällde även på mig att jag varit hemma från skolan idag. Nej nu blir det ändring. Önskar mamma fanns lite närmare, det är ända gången det verkligen händer något på pluggfronten. Men nu dröjer det tolv dagar tills nästa gång vi ses.  

Imorgon blir det iallfall skolan och träffa brudarna, kanske shoppa lite också.


Jag, Erik och mammas hund.


Lilla Neo för ca 3 månader sedan. Nu är han en jobbig tonåring,
men fortfarande hur go och söt som helst.

Biotherm

Är det nånting jag tycker är viktigt så är det att produkter man använder i ansiktet är av bra kvalité. Jag brukar oftast använda mig av märkena Biotherm och Clinique.

Får några år sedan fick jag denna ansiktsgel i julklapp.

Och nu klarar jag mig verkligen inte utan den, använder den varje dag.
Jag vill ha något i ansiktet innan man lägger på foundation. Man vill ju ha en ansiktskräm som gör huden fuktig men asbolut inte fet. Och det gör verkligen den här. Vissa anser att det är lite för mycket pengar för en ansiktskräm men den är verkligen värd varenda krona. Det bästa är att den räcker i ungefär ett år.
Skulle aldrig få för mig att använda gel i ansiktet, men det är så mycket än vanlig ansiktskräm.

Jag brukar köpa den på Åhlens i Stockholm i mellandagarna då man får ett kit med gelen, ansiktsvatten och sminkborttagning för nästan samma pengar som bara gelen kostar.

Läs mer om den här!

MTV EMA

Många har nog läst eller sett EMA som var igår på MTV. Ke$ha var ju som sagt på plats, är det bara jag som inte tål den tjejen? Hon känns så otroligt wannabe Lady Gaga. Många i kändisvärlden känns som att dem ska bara vara känd, det är bara så. Dem behöver inte göra massa saker för att få uppmärksamhet, dem får det ändå. Men Ke$ha är verkligen en attention wh*re, ursäkta uttrycket.

Men alla tycker olika, vad tycker ni?

Ke$has outfit igår


Se allas outfits från igår här!

Grattis till Lady Gaga som kammade hem flera priser, och till alla andra vinnare!

8:e November

Åh underbara måndag. Not. Är hemma idag. När klockan ringde så var jag helt död, kunde inte röra mig. Så tänkte blunda fem minuter till så jag fick lite ny energi. Självklart somnar man om. Har sovit tills en timme sen. Inte vaknat en enda gång. Så nu är hela den här dagen förbi.

Vill även säga grattis till min vän Emelie Råbom som fyller år idag, grattis!

Den här låten går i repeat just nu, sjukt grym!!
Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)


Klicka på bilden för att spela låten!


Back to reality

I morgon är det tillbaka till vardagen igen. Känns ändå skönt efter en veckas lov, fast hade ju inte tackat nej till att vara ledig ett tag till. Vinkade av Angelica för ett tag sen. Känns skönt att fått umgåtts med henne så pass mycket som jag gjort nu på lovet. Nu väntar jag på Erik så ska vi kolla på någon film han hade bränt. Fick även umgås med Puma några timmar igår, går inte beskriva hur underbart det är att få umgås med han ♥

Nu hörde jag att bilen kom, så ska slita mig från datorn.
Ciao!

Sista dagen

Sista dagen innan skolan börjar igen. Skulle behövt några dagar lov till.

Har haft en kanon helg iaf! Orkar inte gå in på detaljer, några urspårningar vart det ju iaf.


Bild sen igår.

Nu blir det pizza!

Lördag

Trevlig kväll igår! Ligger just nu och döar i sängen. Erik brevid, Didde, Anton och Angelica i bäddsoffan och tjockar oss framför tvn.

Har verkligen ingen ork att skriva, haha.
Updaterar i morgon.

Julkänsla

Idag har jag verkligen fått julkänsla. Fast det är alldeles för tidigt för det. För persienerna i köket stod på nå vis, så det såg alldeles vitt ute. Mamma hade köpt peppakakor och satsumas så man fick den här lukten av jul.
Nu längtar jag faktiskt jätte mycket till julen. Längtar till när man är på skolan och hör julmusiken som spelas på stan. Och jag som verkligen hatar vintern. Det här är nog första vintern som tycker att det är okej att det ska bli vinter.

Visst längtar man lite när man ser såna här bilder?

Vad är det bästa ni vet med julen?

Snabbrunda på stan

Åkte ju som sagt in till stan med Emelie Råbom för att titta på kläder. Var inte direkt något som fall mig för smaken. Varför är det alltid så? När man har pengar, då hittar man inget. Men när man inte har pengar då hittar man massor. Införskaffa mig lite nya trosor vilket man aldrig kan få för mycket av. Underkläder kan man verkligen ha hur mycket som helst av. Så tänkte spara pengarna tills jag ska till Svall.

Samåkte iaf hem  med Hilda. Och nu funderar jag på att plocka upp glaset som är i tusen delar. Men prata nyss med Didde som skulle komma nu, så då får han göra det :)))


Saknar även mina kära vänner Gabbie & Emelie :(

Inte den bästa morgonen

Ligger just nu i sägen med jätte trötta ögon. Missade mötet jag hade i Hudik, för vaknade inte av klockan. Vilket jag alltid gör. När jag såg att jag missat bussen drack jag lite vatten (har alltid ett vattenglas brevid sängen), när jag ställer tillbaka det blundar/flimmrar jag med ögonen samtidigt för att jag är så trött. KRASCH! Blir klar vaken och ser glaset i tusen bitar, självklart missar jag att ställa det på bordet. Vilket jag lyckats göra två gånger nu. Kan min morgon börja bättre?
Prata nyss med Emelie och hon följer med mig in till Hudik för att kika runt lite. Tänkte handla upp pengarna jag fick av mormor. Är ju inte lika stort urval i Hudik men något borde man väl kunna hitta.

Så nu har jag faktiskt rätt bråttom om jag ska hinna.
Hörs senare!

En rubrik

Uscha, hatar att sova ensam. Inte gjort det på hundra år känns det som. Det är konstigt hur beroende man blir av att sova breve någon.

Pappa skjutsa hem mig vid sju. Erik var så trött och jag ville hitta på något så bestämde att han skulle sova i byn, så jag inte höll han vaken hela natten. Haha. Så åkte raka vägen till Hilda och Pompen och hälsa på. Träffa Hanna också, trevligt trevligt!
Sedan drog jag hem till Starsken där jag, Johan, Gnutt och Didde snacka lite skit och titta på tv. Starsken skulle upp och jobba så vi gick hem till mig istället.
Bjöd grabbarba på hamburgare och så lärde dom mig ett sjukt kul nytt kort spel. Där dom fick skratta åt vilken hemskt dålig förlorare jag är.

Gnutt visa även ett roligt klipp på youtube. Sjukt vad folk kommer på göra. Tre killar som spelar endast fyra olika akord och sjunger massa olika sång snuttar till. Mycket roligare än vad det kanske låter.

Kika på det här!



Nej nu är klockan över två och jag ska upp om sex timmar. Så nu blir det borsta gaddarna och krypa ner till kojs.
Godnatt!

@ Bergsjö

Kom hem till pappa vid fem. Åt god middag som Cissi lagat, efterätt och sedan satte vi oss framför tvn och drack te och pratade mesta delen av kvällen.
Nu har dem gått och lagt sig och här sitter jag framför datan. Första jag ville göra var att titta på alla gamla bilder jag har på datan här hemma. Hittar inte bilderna, och sådär ganska panikslagen tror jag ju att dem är borta.
Jag söker på vad jag visste att några bilder hette, och dom hittas. Dem går inte att öppna och sedan hittar jag álla mina saker, bilder, musik, videos osv på ett program som heter Nero Scout, WTF? Visste inte ens att jag hade ett sådant program. Och ingen av filerna går att öppna. Kul, skit kul....
Skulle behöva någon datakunnig som kunde fixa detta. Vill ju inte kasta flera års minnen.

Passade på att testa kärleksnumerologi, hur bra man passar sin partner.
Eller någon annan man vill testa med.
Test själv!
http://www.ditthoroskop.nu/se/karleks_numerologi.htm


Tisdag

Om ni läst mitt senaste inlägg skrev jag vid halv ett att jag måste kliva upp. Nu är klockan kvart i fyra och jag har fortfarande inte klivit upp. Ska åka om en trekvart, så känner att jag är lite stressad just nu.

På torsdag funderar jag på att ta en shoppingrunda i Hudiksvall.  Eller Birsta, men vet inte om jag orkar åka dit?Fick ju pengar av mormor att köpa lite nya höstkläder för, hon är bara för go!


Jag just nu. Kanske dax att kliva upp och göra sig i ordning.

Smell you later!


God morgon

Hade ingen lust att blogga igår, hade en underbar kväll med Erik igår när jag kom hem. Helt sjukt att en person kan få en att må så bra!
Nu ligger jag i sängen och tittar på Biggest Loser. Måste försöka dra röven ur sängen och laga lite fruskost. Ska även packa väskan igen. Åker till pappa idag.

Får även ångest över att jag måste komma igång med träningen bättre igen.
Måste måste måste!

Nej nu ska jag laga lite käk. Puss på er!

Hemma är alltid bäst

Sitter på tåget just nu. Bytte i Gävle för ett tag sen. Bestämde mig för att åka hem idag om jag ska hinna med allt i veckan. Först åt vi lunch på jobbet, sedan åkte jag och Angelica in till stan. Hälsade på mormor, var ju ett tag sen. Fikade och myste sedan tog vi tunnelbanan till Hötorget och handla lite, dock handlade bara Angelica, fick ingen ro att titta på kläder då jag visste att vi snart måste gå. Mötte även en kändis på stan, kommer bara inte på namnet. Fast han gjort massa filmer.

Sedan mötte vi upp mamma på centralen och sa hejdå innan jag satte mig på tåget. Angelica ska stanna tills på torsdag så fick åka själv den här gången, Så runt sju är jag hemma, ska bli skönt att få komma hem på ett vis. Men känner mig ändå så hemma i Sthlm, har ju trots allt bott där nio år. Blir nog flytt tillbaka någon gång efter gymnasiet.

Nej nu ska jag ta och försöka sova en stund, har huvudvärk och känner mig illamående.
Ciao!

The Social Network

Var en bra dag på jobbet. Trivs så otroligt bra. Efter det så åkte jag, angelica och mamma in till stan och skulle gå på bio. Första målet var att få se The Other Guys. Men vi missade filmen med typ tio mintuer, och det var fullt på dem andra filmerna. Så gick ner till stureplan på SFs bio Park, och såg The Social Network. Filmen om hur facebook grundades. Hade högre förväntningar efter sett trailern. Alla har sin egna uppfattning, men tyckte att det var väldigt seg och halvtråkig genom hela filmen. Får 3/10.
Nu har vi precis kommit hem till Lidingö och kurat ner oss framför tvn.


The social network


Ni som har lov som mig, vad ska ni göra på lovet?

 


RSS 2.0