Monday morning

Idag är det måndag och jag har inte uppdaterat på hela helgen nästan därför gör jag ett inlägg om det.

I fredags åkte jag och Emelie hem till Gnarp efter skolan, Didrik följde med och efter ett tag kom Erik hem efter jobbet. Vi hade planerat att ta en lugn kväll, vilket betyder en kväll utan alkohol. Men det slutade med att vi åkte en sväng till Bergsjö för att besöka bolaget. Efter att ha varit hemma hos oss ett tag begick vi oss några hundra meter bort till Jonsson, som flyttade in i torsdags. Halv sex var det dax att få ett välbehövt besk av John Blund.

Jag och Didrik

I lördags vart det en hel del häng hela för och eftermiddagen. Men på kvällen beslutade vi oss för att åka in till Sundsvall och bowla. Erik som var alldeles för seg stannade kvar. Så jag, Didrik, Anton, Adde, Östen och Jonathan åkte mot staden där vi hämtade upp Emelie och åkte vidare mot Birsta. Var jätte roligt att bowla, var ju som sagt ett tag sen. Och vem tror ni vann? JAG! Var lite kul att jag och Emelie kom bäst till.








Sen var det ett besök på Max där det mest vart skratt och svullande. Väl framme i Gnarp var det en liten fastkörning och sedan hem till Anton och André där lite annat folk var. Efter en stund åkte vi vidare och jag och älskling åkte hem.

I söndags åkte jag, mamma och syster till Birsta. Jag körde dit och hem. Första gången jag körde i Sundsvall. Inga kläder dock utan det en behövlig sväng på IKEA, nån ny fisk och Rusta. Sedan åkte jag och Erik och åt middag med hans pappa och farmor. Och sedan det klassiska söndags myset. Vi såg på Wallander och drack smoothies som var blivit vårat nya kvällsmål.

I bilen på väg till Birsta


Bowling

Sitter just nu i bilen på väg mot Sundsvall för att spela bowling med grabbarna grus och Emelie :) Var tvungen att prova skriva från iPhonen, har ju som sagt aldrig gjort det. Skriver mer i morgon!

Jacka


Köpte en ny jacka igår.

Movie time

Nu har jag och älskling gjort smoothies och ska kolla på Death Race 2.

Ny vecka nya tag

Då var det måndag igen. Har storstädat lägenheten idag. Annars då? Ja då händer det inte mycket alls.
Ska försöka göra lite matte i veckan. Ringde även min chef och fråga om jag kunde jobba i början av februari. Brukar ju försöka åka ner till Sthlm och jobba minst en helg i månaden men nu har jag inte jobbat på över två månader..om inte mer? Nu blir det lite välbehövligt häng i soffan.

Helgen

Haft en mycket bra helg. Var jätte kul att gå ut med flickorna mina, var ju jätte längesen. Så hade mycket trevligt i lördags och igår var en mys kväll med älsk då båda var lika slitna, haha.

Lånade en bild från facebook från i lördags.

White room summer party

Sitter just nu hemma och väntar på att klockan ska bli fyra så ska jag åka mot sundsvall.
Josefine har fyllt år och ska ha white room summer party ikväll, tror det kommer bli grymt kul!
Så ska först hem till Gabbie med mina saker (ska sova där i natt) sedan hem till Emelie och göra oss i ordning för att sedan dra ner till stan. Skriver mer om det i morgon eller så.

Ha en bra lördag!

Old times

Haft en mycket bra dag :) Efter en skoldag åkte jag hem till Anna och åt pizza där visade hon även massa gamla foton från jag gick i fyran. Och nu ska jag gosa lite med älsk. Så godnatt!



Lillasyster med kepan bak & fram, haha. ♥

Parv & Didde som små :D

Lillasyster hoppar.

I 6:an. Lollo, jag, Madde, Emilia & Sandra.

Alla saknar vi gamla minnen...

Kul start

Hade inte världens bästa start på dagen. Satte mig på bussen i morse då jag känner så fort jag satt mig att sätet är alldeles blött. Jag hoppar upp och flyttar ett säte fram. Känner på byxorna och är typ kladdig? Som vaselin eller något? Vänder mig om och ser att det droppar från hyllan ovanför sätet.
Haha så jävla äckligt!!! Som tur är hade inte Gabbie åkt hemifrån så hon tog med ett par byxor till mig på skolan. Så nu skrattar jag bara åt det men vart förskräckt i morse.

Vi hade sen lite roligt med min tlfn.




Sunday

Som sagt åkte vi till Birsta för att leta en vit klänning. Kom hem utan tyvärr. Finns ju inga fina, finns få men de är för casual för att ha på fest. Dock kom jag hem med lite annat från rean.



+ 2 saker till iPhonen, fodral till iPhonen, läppstift, väska och mjukisbyxor till Erik.
Sen har vi varit hos svärfar Lars och ätit middag och efter det färgade jag håret på mamma. Hon kan ju inte gå med grå utväxt på idrottsgalan i morgon.
Får göra ett försök att leta en klänning i stan i veckan, fast jag redan letat där.
Nu blir det kvällsfika. Ciao!

Birsta

Nu snart ska jag och mamma åke en snabbis till Birsta. Måste försöka hitta en klänning till nästa lördag eftersom att jag inte äger någon vit klänning typ. Dock har vi inte så mycket tid på oss att leta.

Ser ni vad kort håret är nu? Jätte ovant! Det är t.o.m. liiiite kortare irl eftersom att jag råkade luta huvudet neråt på bilden.

Naturkunskap, det tråkigaste som finns?!

Blä, har suttit och pluggat naturkunskap med mamma. Måste bli klar med den här uppgiften som legat i över ett halvår, inte okej! Måste skriva massa om fossila bränslen och förnyelsebar energi.

Här demonstrerar jag genom att visa EJ förnyelsebar energi.


Nu blir det till att övningsköra till Hassela och hämta syster.

Mys


Sitter hemma med älsk och myser. Han har ju som sagt varit på Gotland hela veckan.
Så idag känns det helt okej med en mysig hemmakväll. Nej nu blir det till Statoil och köpa lite gotta!

Hair


Idag har jag varit och klippt mig.
Bilden tog jag strax innan så jag kunde jämföra. Har nog klippt strax under en dm och mer uppklippt runt ansiktet. Lite för mycket uppklippt men för skylla mig själv när det var jag som bad om det. Som tur är brukar mitt hår växa ganska fort. Men nu känns det friskt och är rakt och fräscht.

Rubrik eller nåt

Ännu en dag i skolan avklarad. Fick även med mig Emelie hem till Gnarp - tummen upp!
Ätit gott och umgåtts gick sedan gick vi till Cassel och kolla film och snackade skit.
Nu har vi kommit hem och jag tänkte försöka få Emelie att massera mig.
Nu ska jag vara lite social med stumpan.
Ciao!

if people are trying to bring you down, it only means that you're above them.

Godmorgon! Klev upp 05:45 men är ändå pigg och på bra humör idag. Dock är jag jätte sugen på kaffe, orkar man springa ner sen tro? Kanske kastar det på Emelie sen eftersom att hon inte svarar när jag ringer! Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Maroon 5 som jag inte lyssnat på på hundra år.



God kväll!

Haft en sån sjukt bra dag med flickorna idag. Så det känns inte så farligt att vara tillbaka till skolan.
Sen jag kom hem har jag umgåtts med Emelie och vi åkte och hälsade på hos Hilda och Pompen.
Nu är det snart dax för sängen då jag ska kliva upp vid 6.

Slänger in två bilder på Gabbie & Emelie.

I september för 1 & ½ år sedan.

Flickorna just nu

Sån sjuk skillnad, speciellt på Emelie. Jag höll på och dö när jag såg första bilden på Emelie. Gabbie är brunett och Emelie har rasat i vikt. Bara jag som inte ändrat mig särskilt mycket, men det dröjer länge innan jag gör mig av med mitt blonda hår!

Nej nu är det dax att göra sig i ordning för sängen. Godnatt!

Tisdag

Kul att man kommer över två timmar för tidigt till skolan, suck. Tydligen var första lektion inställd.
Får försöka pigga upp mig med musik istället, slänger in dagens favoriter.


Taio Cruz ft. Kylie Minogue - Higher


Honorebel ft. Pitbull & Jump Smokers - Now you see it


Flo Rida ft. Akon - How dat girl


Akon - Angel

God morgon

Sitter just nu och äter min frukost och tittar på Jims Värld. Ska snart åka iväg till skolan. Har en massa nya ämnen så det här ska faktiskt bli en rolig vecka. Dock skulle jag vilja byta webbdesign till engelska c, håller tummarna att jag får det.
Ha en bra dag!



Sista dagen

Nu är sista dagen på lovet över. Tråkigt men ska ändå bli skönt att komma tillbaka till alla rutiner.
Denna dag har inte varit allt för händelserik men det har varit skönt.
Var och sola med Anna, tränat lite hemma och kollat på Californication. Nu är det dags att krypa ner och se hur trött man är i morgonbitti - suck.

Godnatt!


Har ni hört

Britney Spears nya låt?




Vända på dygnet

Detta verkar vara alla ungdomars i-landsproblem just nu. Och även jag har misslyckats - big time.
Jag och Erik gick och la oss vid ett tiden men så "tidigt" har jag inte somnat på hela lovet så efter att ha legat och vridit mig över en timme gav jag upp och satte mig i köket och spela på min iPhone istället.
Klockan 03:00 kom Erik upp och joinade mig och vi åt frukost/nattfika tillsammans. Erik har som sagt åt till Gotland idag med sitt jobb och var därför tvungen att åka klockan fyra i morse.
Efter att ha pussat honom hejdå gjorde jag ett nytt försök och lyckades somna inom en halvtimme.

Men sen till att klara av att kliva upp när klockan ringer så tidigt som klockan tio var omöjligt. Dock var jag på benen halv två. Frågan är bara hur jag ska orka kliva upp vid sex i morgon?!

Läste även på Elin Klings blogg att hon gjort en kollektion för H&M som släpps 3 februari, spännande!

In Flames

I morgon börjar In Flames spela in sitt nya album. Grymt grymt! Får ta lyssna på Bollnäs Martin på Bandit på mornarna när han är med dem i studion.


Lite kul att mina kusiner i Sthlm bor granne med sångaren Anders Fridén.
Så sist jag och Erik var där såg vi han utanför.

Filmhäng

Nu har jag varit kass på att uppdatera igen så tänkte göra ett inlägg.

Igår: Umgicks med mor på dan. Sedan kom älskling hem efter jobbet och så fick vi besök av Didde, Gnutt, Östen, Hillen och Jonas. Degade, hälsade på Anders och åkte sedan till Statoil för att köpa gotta att äta framför en film hos mig & Erik. Vi valde att se på Trollkarlens lärling. Inte jätte bra, men bra var den. Tycker Nicolas Cage är en väldigt bra skådespelare.


Idag: Har fått lite gamla skoluppgifter gjorda så jag ska ligga i facit när skolan börjar på tisdag. Har sedan umgåtts med Erik och mamma hela kvällen. Nu har mamma precis gått och jag och Erik ska nog kolla på en film. Tror vi skulle kolla på Vampires Suck. Har hört mycket blandad kritik om den filmen.


Californication

Åh så underbart! Nu finns Californication säsong 4 att tanka. Finally! Ett ord räcker - underbart



En bästa vän

Sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe. Eller får man kalla det för det klockan halv ett?
Ska åka om tio min, ska ju som sagt till Angelica och hälsa på. Nu har jag ganska bråttom. Ciao!


wind of change

Har blivit dåligt med bloggandet på lovet. Blir nog bättre när man kommer tillbaka till vardagen igen.
I morgon åker jag till min käre vän Angelica i Forsa, trevligt! Alla andra drar och åker skidor i Hassela och jag drar till Forsa. Hade ju sagt att jag skulle lära mig att åka skidor detta år, men det blir inte i morgon.
Har mycket större lust att träffa Angelica än försöka lära mig att åka skidor.
Visst vill jag lära mig, men gör det nog lika mycket för Erik och alla andras skull som tjatar att de ska lära mig. Jag har provat och gjort bort mig totalt de få gånger jag försökt så nästa gång ska jag åka med nån som lär mig samtidigt. Nog för att det var några år sedan.

För att byta ämne vill jag tipa om ett personlighetstest. Det här testet gjorde jag på både mig och Erik och vi tyckte att de stämde på oss till 100%. Tycker det är jätte kul med tester, horoskop etc.

Nu ska jag höra med Erik om han är sugen på mackor i ugn. Godnatt!

Nyår

Slänger upp några bilder från nyår. Fler bilder finns på Ulricas facebook.







Nyår vart mer lyckat än mina förväntningar. Mycket tack vare Ullis!
Men nästa nyår ska det tamme tusan bli Vemdalen!

RSS 2.0