Fullt hus

Har precis kommit hemifrån massagen. Mamma, Anna och jag var och fick massage nyss, underbart skönt!

Igår var vi till Kista och handla lite, Lisa hängde med. Jätte mysigt.

Nu leker Anna och jag med Neo och Tindra. Dem är så roliga med varandra.
Så nu ska jag fortsätta att busa med dem när Anna och mamma åker och kollar på hus här på ön, har ont i skallen så jag stannar hemma.


Work

Sitter just nu på tåget på väg ner till mamma, Anna & Neo. Ska jobba i helgen. Har ju inte jobbat på över en månad, vilket känns väldigt konstigt nu när jag jobbat minst två helger per månad i höst. Är inne i en sån period då jag får ångest av att vara långt hemifrån samtidigt som jag känner att jag behöver komma bort ett tag, nåja det ska nog gå bra.
Inte har min förkylning släppt helt heller och huvudvärken har följt mig denna vecka, inte minst idag.

Nej nu ska jag ringa mor och se att hon kommer i tid, hon är nämligen jordens största tid optimist.


Lång dag

Puh vilken lång dag! Att kliva upp 05:30, komma hem 17:15 efter en hel skoldag gör man inte med humöret på topp hela dagen. Haha tror Gabbie kan hålla med mig där som såg hur trött jag var i eftermiddags. Haha

Väl hemma kom pappa, Cicci och Johanna på besök med god mat som vi åt tillsammans. Resten av tiden fördrevs med kortspel, skratt, prat, musik och kaffedrickande. Jätte trevligt.

Däremot var det mindre kul att säga hejdå till min vän Daniel ikväll. Han åker som sagt till Kanada i morgon och planerat att komma hem till sommaren. Men det kändes iallafall bra att ha setts ikväll innan han beger sig.

Nu har jag slarvat ihop något att prata om på psykologin i morgon. Nu ska jag varva ner med en kopp te innan det är dax för sängen. Godnatt!


Jetpak

Sitter just nu i Eriks bil och väntar medans han hämtar ett paket. Han har ju startat eget och kör åt Jetpak. Skönt att slippa sitta på skolan i en evighet.
God morgon iallafall!


Söndag

God kväll! Nu ska jag krypa ner för att orka med morgondagen, börjar däremot inte förens 12, fint!
Ikväll har jag tillsammans med vännerna sett filmerna Never Back Down 2 och The Hangover part 2.
Helt okej söndag.

Igår gick vi ut på Hogges dels för att fira Jonte som fyllde arton i veckan och för att Daniel åker till Kanada på torsdag och blir borta till våren. Kvällen var rolig, en av mina "nyktrare" kvällar, detta på grund av att jag var så förkyld. Undra om man kan fortsätta i den stilen? Hoppas.




Hoppas min säng kommer i morgon och hoppas mitt bankomatkort också kommer i morgon!
Godnatt

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har kollat på grejer jag och Gabbie ska beställa till vårat UF, så kul!
I morgon åker jag till Stockholm med papsen för att umgås med resten av familjen, va minst sagt ett tag sen vi umgicks alla fem. Sov så gott!



Sist jag var ner hos mamma hitta jag några bilder på när jag och
pappa dansa hemma hos farmor och farfar.

Finaste farmor, saknar dig!

Olly Murs


Motivationen, vart är du?

Har tappat bort mitt bankomatkort, suck! Känner mig glömsk, slarvig och obrydd över allt just nu. Som jag skrivit tidigare har jag varit sjukt omotiverad, underbart att det ska ske sista året.....
Men något jag är glad för iallafall är att Jens kom i torsdags och sa att jag hade 3 uppgifter jag inte gjort i geografi och var tvungen att lämna in dem senast samma kväll för annars fick jag IG.
Så den dagen vart det fart och jag lämnade in uppgifterna och kollade dagen efter och jag hade fått VG i betyg, yeay!

Trodde motivationen skulle komma tillbaka efter det men måste tydligen leta djupare. Men jag ska hitta den!

Förresten, när ska snön komma?


Ny säng

Igår åkte jag och mamsen in till Sundsvall där vi gick in på Jysk för att köpa säng till mig. Köpte två 80 sängar med en bäddmadrass på 160. Förhoppningsvis kommer dem hem nästa måndag. Nu måste jag bara hitta en fin sängram, förut har jag velat haft sängramen MALM från Ikea men nu tror jag att jag vill ha en hög vit. Några tips på vart man kan hitta prisvärda sängramar?

Efter att ha gjort en beställning på Jysk gick vi in på Birsta City för att titta runt lite snabbt. Till våran förvåning var IDOL grabbarna André, Emil och Olle där. Alla var så små, speciellt André men damn vad söt han är.




Lite kort om min helg

I fredags var det tänkt att det skulle bli nyktert, men icke! Började dricka lite öl hemma hos Anders och hos André. Vid elva/tolv tiden? Gick vi alla vidare hem till Markus. Hade väldigt trevligt och vid halv fem eller så gick jag och Anna hem och gjorde köttbullar och makaroner sedan var det skönt att sova.

I lördags sov vi länge. Mamma tog hand om oss och lagade mat och pysslade. Efter att ha ätit kalkonfilé och potatisklyftor skjutsade mamma mig till André där grabbarna höll hus. Häften skulle va nykter och hälften inte, inställd på att vara nykter som jag var hade jag inte någon lust alls att dra ut men den inställningen ändrades fort på oss alla som skulle va nykter så det slutade med att vi alla förfestade hos Loffe och sedan åkte in på Hogges. Jätte trevlig kväll vart det!


Jag och Ecka i fredags, vad tycks?

Tillbaka till rutinerna

Då var lovet över. SKa bli skönt med rutiner igen då jag vänt dygnet totalt, oh crap!
I onsdags vart det utgång med Didrik och Kim. Likaså i fredags men denna gång i Sundsvall. Åkte in två bilar på förfest i staden, Emelie kom även dit för att säga hej. Glad jag blev!
Igår vaknade jag och Anna halv fem... halv fem, GAH! Så vi köpte godis och ben&jerrys och skönk ner i tvsoffan och njöt av att vara i varandras sällskap bara.

Idag åker lillasyster hem och jag får se vad som händer och sker!

Bio

Igår gick jag, Anders, Daniel, Didrik och Jonas på bio. Såg filmen In Time. Verkade bra till början men var riktigt missnöjd när den var slut. Så ingen film jag rekommenderar, vilket inte någon av killarna heller tyckte.


I Sverige

I fredags landade vi på Arlanda vid 18:00 tiden. Åt jätte god middag med resten av gruppen. Efter det åkte jag hem med mamma och Anna som var söta och hämtade mig. Haft en jätte fin resa. Fått med mig en massa fina kläder också!




Orkar inte lägga upp massa bilder här då de finns hur många som helst så blir två på oss som var iväg istället.



RSS 2.0