Bambi på hal is

Igår var jag på halkbana. Kan säga att det var riktigt roligt! Skulle lätt göra det igen om jag fick, dock inte för 1900kr som det kostar - uääk. Fick även beröm och så vilket gjorde det extra kul. Nu är det bara köra och lite teori kvar. Dock tar det ju mer tid än vad man (jag) hade trott och speciellt när alla som var på halkbanan igår sa att de fått vänta 1 och ½ månad osv. Verkar som att man kanske inte har körkort förens efter sommaren ändå. Nåja, inte är jag bitter för det inte.


Idag har jag varit på skolan. Plugga lite matte med Gabbie för ska skriva prov på torsdag då jag inte vill ha lika mycket kvar att göra på prövningen i matte B till hösten. Varför är det alltid i efterhand som man önskar att man la manken till att plugga när man egentligen skulle? Får hoppas att jag förstått det nu är jag är "vuxen" och förhoppningsvis är lite klokare inför 3:an. Efter det gick vi runt på stan och jag ville hitta en festklänning. Hitta verkligen ingen tråkigt nog, för väl bli att beställa på Nelly. Efter det gick vi på bellevisage där hon hade konsultation inför hennes läppförstoring på söndag.

Nu ska jag äta glass med hallon och slå på ett avsnitt Sex And The City.

Grilla



Var och grillade med människorna på bilden + Erik, Johan, Hägglund och Östen ikväll. Mysig avslutning på helgen. Sitter dock och saknar mamsen som åkte tillbaka till Stockholm idag, kommer tack och lov upp igen till helgen. Vad skulle man göra utan sin mamma? Nu har jag och Erik precis varit duktig och städat, undra om grannen uppskattar att man gör det elva på kvällen? Dricka upp teet och hoppa i säng, håller tummarna att rösten är tillbaka i morgon!

Midsommar helg

Helgen började redan på torsdagen. Emelie jobbade på Memento och Gabbie fyllde 18 år på midsommar, vilket gjorde att hon kunde kliva in på krogen vid tolvslaget. Så på dagen började jag fråga runt om killarna var sugna på att dra ut, vilket egentligen alltid är ett säkert ja,
Så jag och grabbarna började dricka hos André för att sedan röra oss in mot staden, hämtade upp Alex i Njurunda och sen klampade vi in på Memento.
Kvällen spenderades med dem jag gillar, så hade en riktigt rolig kväll.

Dagen efter var min röst helt borta (har ju varit sjuk i veckan). Nåja, det är ju som sagt bara midsommar en gång om året så det fick inte mig att deppa ihop. Erik och jag åkte ner till Sörfjärn på dagen där grabbarna var i fullt fart med att pimpla bärs. Åkte sedan för att hälsa på Eriks släkt i Moningsand och sedan åkte vi hem igen. Efter att ha druckit hemma lite granna med Jonsson, Erik och Joel gick vi över till Hanna där resten av kvällen skulle spenderas med glada människor.

Igår vaknade jag ännu en dag av att rösten var helt åt helsike. Behöver jag säga att jag fick några kommentarer om det dagen innan? Kände att jag inte orkade anstränga mig ännu en kväll för att försöka prata så jag valde att stanna hemma med mamsen på kvällen.

Krogen

I helgen vart det all in. Vart krogen både i fredags och lördags.
Började fredagen här hemma med trevligt folk. Blev extra glad när Christoffer kliver innanför dörren med en stor flaska skumpa, låda jordgubbar och champagneglas för att fira att jag fyllt 18, gulle han. Vid elva tiden (?) åkte vi tre bilar in till staden för att kliva in på Gossip. Var otroligt lite folk där vilket kanske inte var det man hoppades på som nybliven 18-åring men det hindrade inte oss från att ha roligt.

Lördagen började vi likaså här hemma, åkte sedan in till Hudik. Efter en timme där gick vi till Hogges, vilket jag måste säga var en förvånadsvärd bra krog (inte för att jag har så mycket att jämföra med kanske). Dock slutade kvällen inte lika roligt men det är sånt som händer.

Har precis sett en värdelös film med Erik och nu står han i köket och ropar, ska se om han kanske vill steka lite köttbullar tills kvällsmat. 



Locka Locka

Igår kom Emelie och Ronja förbi, de skulle iväg på bal och ville att jag skulle locka håret på dem. Måste säga att jag vart lite mallig då de frågade för de tyckte att jag gjort Annas hår så fint, har ju aldrig hållt i en locktång förens jag fick en i tisdags. Pontus kikade förbi vilket resulterade i att jag lockade håret på honom också.


Goooordgues

På kvällskvisten vart det film med Erik, såg I am number four, helt okej rulle.

Födelsedag

Fyllde som sagt 18 i tisdags. Kan säga att det är en stor lättnad. Dagen till ära vart riktigt lyckad, trevligt sällskap och många trevliga presenter.

Fick börja med att kliva upp tidigt för att bli serverad frukost och sedan åka på Annas avslutning som nu har slutat nian.

Världens finaste lillasyster


Efter det åkte jag, mamma och Anna hem till Erik. Där öppnade jag alla presenter och drack champagne, gjorde iordning med det sista som skulle göras. Vid fem började det rulla in folk som gjorde mig sällskap framtill midnatt. Efter det satte jag mig i soffan med Erik och med ett glas rosé i handen för pusta ut och njuta av dagen som varit.



Vart iallafall några bilder, alltid något.

Tack till alla som kom och firade mig och för alla fina saker. ♥

Sommarlov

Då var snart livet som sjuttonårig slut. Mer ansvar, stress och oro följer väl med som ett brev på posten, men likaså festligheter på en annan nivå. Frihet, vi får inte glömma denna underbara frihet som kommer infinna sig mer och mer också. Underbart.

Lördagen tog fart hemma hos oss där grabbarna kom för att dricka Morgan och öl. När myggen började kännas omöjliga att ha att göra med åkte vi ner till flotten i Sörfjärn där massa andra redan hade slagit sig ner. Kan ju meddela att åka hemifrån för myggens del inte var en riktig höjdare då det kryllade av dem där nere. Men hade mycket trevligt ändå. Dock kändes det annorlunda när jag vakna med minst 40 myggbett på benen. Som för den delen fortfarande kliar och orsakar att mina ben känns brännheta.

Men idag må jag nog säga var den bättre dagen på helgen. Gruvade mig först för att vakna men ändrade fort inställning när jag märkte att jag inte alls var bakis. Efter ett tag åkte jag, Erik, Anton och Jonas in till Sundsvall för att vandra omkring i olika affärer. Åt först frukost/lunch på IKEA. Gjorde sedan alla klädaffärer inne på Birsta, dock var jag inte på det humöret så köpte bara en sjal. Gjorde flera kap på inredningsbuktiken BOOM istället. Tillslut åkte vi till Elgiganten för att göra det viktigaste ärendet, Erik skulle köpa tv. Där inne träffa vi Eriks kompis Anton som kom överrens om att det var mest prisvärt att köpa den på internet.

Väl hemma var det en god sallad som stod på menyn. Åkte cross med Erik till Gårdsjön där knotten skulle försöka förstöra denna lyckade dag så åkte hem. Nu väntar sängen och där ska jag somna med en leende. Godnatt


Bilder sen flotten strax innan hemfärd

Studenten

Åkte in till Sundsvall igår och åt sista måltiden med treorna. För nästa år är det vi!
Tog bussen till Västermalm där både Anton och Didde tog studenten. Grattade och pratade med dem efteråt. När de sedan skulle hoppa på flaken trampade jag, André och Victor ner på stan. Där mötte jag upp Emelie. Satt och pratade med henne och titta på alla studenter som levde rövare på flaken.

Efter det tog jag bussen hem. Erik hade kommit hem från Bollnäs så vi två åkte på Antons studentmottagning. Åt världens godaste smörgåstårta och drack lite vin. Efter en timme åkte vi vidare på Didriks studentmottagning, lika mysigt där. På kvällen vart det slöa hemma i soffan.


Bussen in på morgonen med herr Sundström

En full och glad Anton, vilket det även står på hans studentmössa "Fulltankad"

Ännu en glad student


Pontus och Jonas hemma hos Didrik

Great day

Idag har varit en riktigt bra dag. Började dagen med en kopp kaffe för att sedan röra mig mot staden där jag mötte upp Gabbie. Vi tog en runda på stan, gick till belle visage för att boka tid för hennes läppförstoring, pratade och njöt av det härliga vädret.

Väl hemma gick jag till Johan och Anton, Jonathan kikade öven förbi som dessutom fick körkort idag - grattis! Vi åkte och hämtade Anders i fiskvik. Efter det vart det hamburgare på OK Q8 för att sedan åka till Gårdsjön med Anton, Gnutt, Jonas och Didrik.. Kristian kom även ner och alla badade utom jag. Badkruka? Låg på bryggan och myste istället.Släppte av Jonas och åkte till Ronja, hämtade upp Adrian och åkte en tur upp till något mysigt ställe jag inte varit på förut där även Pontus kom och joinade oss. Satt i gräset och pratade tok.
Kvällen avslutades med en mjukglass. 

I morgon slutar skolan och grabbarna grus tar studenten. Erik kommer hem. Vädret är på vår sida. 5 dagar kvar tills 18 årsdagen, kunde livet vara bättre?


Dagens inköp. Dock är de röda helt fel färg på bilden, i verkligheten är de typ samma färg.




Sunny day

Nu är det bara två skoldagar kvar, ruggigt skönt!Vaknade i morse med en snarkande Emelie bredvid mig, kollade tempen och såg att det var 37 grader i solen. Åkte till skolan idag och fick lite plugg gjort med Gabbie. Efter det åkte jag hem till Hilda och solade med henne. Nu har jag precis pluggat webbdesign för sista gången (förhoppningsvis) och pratat med Erik. Lite snacks och en bra serie på det här så är dagen fulländad.


Fint att jag pressar ihop axlarna, vilket absolut inte får mig att se ut
som en gammal nukka. Markus ska ju alltid göra sig lustig vilket ledde
till att Hilda brast ut i asgarv.

Clothes

Senaste inköpet:


Skor, Diesel


Tröjor, Bikbok


Tröja, Bikbok


Work

Åkte ner till Stockholm igår. Har jobbat idag, tror inte jag kommer jobba mycket nu förens efter sommaren.
Efter jobbet kom Markus förbi och berätta att det varit en båt som sjunkit så båt och helikopter hade varit där. Fick upp 2 vuxna och 3 barn tror jag, hoppas de fick upp alla. Mamma, jag och Neo gick iallafall ner till vattnet för att se men ingen helikopter var kvar.








Lill token badade i havet.

Neo ville jaga fåglar men ångrade sig och hoppa tillbaka istället. Haha, sötnöt.

Nu blir det Rocky Balboa för hela slanten!

RSS 2.0