A la music

Nu ska jag göra mig i ordning för lite jobb, medans jag gör det lyssnar jag på dessa artister som jag återigen fastnat för. Hört deras senaste låtar?


Edward Maya - This Is My Life


NY! Edward Maya feat Vika Jigulina - Desert Rain


R.I.O - Like I Love you


NY! R.I.O - Miss Sunshine

Tillbaka till staden

Vid ett tiden satte jag min rumpa på tåget mot Sthlm.
Hungrig som jag var när jag kom fram skynda vi oss på Taco Bar, är riktigt svag för den maten. Innan vi åkte hem ville mamma gå in på H&M för att köpa ett linne men vilket slutade med att hon roffsade med sig en hel garderob på väg till provrummet, haha. Trött som jag var satt jag först utanför men vart lite inspererad av att titta så valde att prova lite jag med. Det är väl riktigt typiskt tjejer och speciellt när man inte ska handla, man går in för ett linne men det slutar med att vi handlat för 2000kr. Aja, nöjda vart vi iallafall. För min del vart det tre tröjor, två par skor, sjal, 2 navelpiercingar + extra kulor, hårklämma och en Björn Borg väska.


Tack mami ♥

Väl hemma åkte vi till hundparken med Neo. Efter det bestämde vi oss för att sätta oss utomhus med ett glas och njuta av värmen. Så haft en jätte härlig kväll med mamsen.
Nu sitter jag och funderar på hur jag ska kunna jobba dem fyra dagarna framöver då jag fått jätte ont i foten igen efter att jag gjorde illa den för tre veckor sen, så det blir intressant att se hur jag ska orka springa 9 timmar i streck när jag tycker det är ett helsike att gå i fem minuter.



Nelly

När jag beställde hem lite födelsedagspresenter till Anna passade jag på att beställa hem ännu en klänning.


Vad tycks?

Sigge Hill

Igår vart det Sigge Hill som spelade på Gossip med grabbarna. Det är verkligen otroligt vad de drar till sig folk när det är mer folk på krogen en tisdag än vad det är vissa helger.
Hade iallafall en riktigt trevlig kväll på krogen, på vägen hem vart det en korv med räksallad (kan säga att just då kändes det som det godaste jag ätit) och väl hemma hoppa jag i säng och startade Desperate Housewifes och åt en frukt, vilket måste varit första gången jag valt att titta på tv istället för att slockna direkt efter en krogenrunda, haha.

Nej nu borde jag nog börja packa eftersom jag åker till Stockholm och jobbar i morgon.

A Legend Is Dead

Riktigt trist att Amy Winehouse är död men man är ju inte riktigt förvånad då man vet hur hon levde sitt liv.
Hon kan iallafall vara stolt över sina verk då hon gjort några riktigt bra låtar.

Det här är en låt jag lyssnat mycket på förr och som känns som hennes mest passande låt nu:




Rest In Peace Amy Winehouse

Födelsedagsfest

Igår var vi i full gång med att laga massa olika mat, duka och förbereda inför kvällen. Vi var flera stycken som hjälptes åt vilket gjorde det riktigt roligt. Vid fem tiden började gästerna rulla in.
Började med fördrink och tilltugg.
Sedan blev det lite olika förrätter.
Huvudrätten bestod av massa olika alternativ.
Efterätten var lika smaskig som det allt innan.
Ostbrickorna och frukten var helt omöjlig att få i sig kände jag, haha.

Annars bestod kvällen av minglande, prat, dansa, dricka och skratt tillsammans med massa härliga människor. Riktigt kul att kvällen vart så otroligt lyckad. Hade telefonen i garderoben under nästan hela kvällen vilket resulterade i att det nästan inte blev några bilder. Tur att många andra var bättre på att bevara kvällen i bilder än vad jag var.

Några få vart det iallafall, läggs in fler på facebook när bilder mottagits.

Underbara mamma ♥




Älskling & jag ♥

Sthlm

I torsdags åkte jag, Erik och Anna ner till Lidingö. Checkade in på hotellet och tog det lite lugnt för att sedan åka och köpa sushi. Lisa kom och gjorde oss sällskap. Senare på kvällen följde vi med mamma som skulle prata med snickrarna som gjorde om några hotellrum, Bygglov Matte var även där och snickrade. Kan tala om att han är till och med snyggare IRL. Amber och Plexus från Gladiatorerna som också bodde på hotellet var inte fy skam heller till utseendet.

Mums!

På fredagen åkte jag och Erik och hälsade på Kalle och Matilda i Kalles nya lägenhet. Riktigt avundsjuk på hans lya. Innan vi åkte hemåt hälsade vi även på hos mina kusiner..
Väl hemma på Lidingö var det dax för presentöppning, kul att mamma vart så nöjd.
Hämtade upp Hilda på centralen och gick och åt  på Zanzibar, så trevligt så.
På kvällen tog vi nån öl och myste av varandras sällskap.


Berggården

Helgen som var hade jag och Erik fest på fredagen. på lördagen var det Sigge Hill på Berggården som stod på menyn. Började dricka hos oss och drog oss sen vidare till Persson där flera hade korkat upp. Efter ett tag gick vi vidare till Berggården där det var mycket härligt folk i blandade åldrar.
Vid fyra gick jag och Erik från efterfesten, på hemvägen lyssnade vi på våra låtar och sjöng ikapp och dansade utanför yttedörren, haha. Vart en riktigt lyckad kväll!

Sen i tisdags var jag och svärmor till Sundsvall där vi färgade ögonbryn, ögonfransar och böjde ögonfransarna. Så nu kommer de stå som när man böjer dem varje dag av sig själva i 6-8 veckor, skönt att se målad ut utan att behöva måla sig.
Sen ner till stugan och grillade, så mysigt så.



Filmtips

Har verkligen haft världens underbaraste mamma sista dagarna som passat upp på mig, och lagat massa gott nu när jag har haft problem att gå (det är tur att jag ändå kan skratta åt eländet). Har bara några få avsnitt kvar av Sex And The City som jag underhållt mig med sista tiden, några filmer har vi lyckats se också.



Första filmen heter Life as we know it och var nog min favorit, då jag gillade filmens handling bättre.
Läs mer om den här.
Andra filmen heter No strings attached och är också sevärd. Mysig film med humor.
Läs mer om den här.

Gatufesten

Kan börja med att säga att jag haft en sjukt bra helg. Vart gatufesten både i fredags och i lördags. Så otroligt myyycket härligt folk och bra artister. Denna helg kommer nog toppa de flesta i sommar.
Haha dock var jag inte så jävla smidig i lördags då jag skulle hoppa över (vad det nu va) och landade snett såklart och gjorde illa foten. Dock var jag ju så pass full och glad att det inte hindrade mig på kvällen. Men i söndags när jag vaknade var den väldigt svullen och blå så fick åka in på sjukhuset.
Väl ute hade jag en inlindad fot och ett par kryckor. Inte har det börjat ge sig än men håller tummarna för i morgon.
Tyvärr är nästan alla bilder från helgen på Eriks telefon som nu befinner sig i Ånge på jobb. Men några har jag iallafall.







Lovely dress

Beställde precis hem några klänningar från Nelly. Sist jag beställde därifrån skickade jag tillbaka en och hittade istället en klänning jag verkligen ville ha! Tyvärr tog den slut innan de fick min nya order, idag var jag in och kikade och såg att de äntligen hade fått in den. Nu när jag var in såg jag att beställningen kostade mindre än vad den skulle göra, självklart var det för att klänningen jag velat ha i månader nu var slutsåld IGEN!!


Klänningen jag beställde men som tydligen var slutsåld.
Hoppas på att de får in den igen och innan sommaren är slut.

Däremot kommer dessa två klänningar och skärpet hem i brevlådan snart





2 år

I torsdags firade jag och Erik 2 årsdag. Tänk vad tiden går fort. Känns som att det alltid varit vi samtidigt som det känns som att det var nyss vi blev tillsammans. En sak vet jag iallafall, fasen vad jag älskar honom ♥


RSS 2.0