Today

Ska göra iordning lite lunch nu sen ska jag ta tunnelbanan till mormor och morfar och hälsa på dem i några timmar. Vid halv sju ska jag möta upp Robert i stan för en fika eller så, har inte setts nu på snart två år. Tycker tiden bara går fortare ju äldre man blir. Detta tåls att klura på.

Before Bed

Taio Cruz - Telling The World

Klicka på bilden för att höra låten.


Landslaget

Då var tisdagens jobb avklarat. Somnade dock i två timmar efter det,. Svenska landslaget var på jobbet och värmde upp innan deras match ikväll, var det mot Malta tro?  Hade tyvärr inte turen att se dem då jag jobbade på lunchen. Får hoppas på nästa gång de kommer.


Får sukta över hunkarna på bild istället.

Tittar nu på "huset fullt av hundar" och ser att de är också på Bosön :)

Nu duka mamma fram maten. Hejsvejs!


Måndag


Nu har mamma och jag ätit klart. Har känt oss lite onyttiga efter helgen så vi åt färsk pasta och färsk frukt idag. Men hon har såklart somnat i soffan som vanligt nu. Älskade Neo har kommit hem från hundvakten, men ligger också och sover.
Ska göra ett försök att väcka dessa två nu, om jag lyckas är en annan femma,

Godmorgon..eller något?

Vi kom fram vid halv tre inatt och jag har sovit tills 4, nejnejnej!! Hatar att sova bort hela dagen. Jag är ledig idag, jobbar bara tisdag och torsdag då de inte fanns mer jobb tyvärr. Men jag är glad för de timmar jag får.

Idag känns det som att jag helst inte vill göra något. Åka och handla mat, sola och plugga kanske?
Nåja, jag vet hur de brukar sluta men vi får se.
Nu ska jag återgå till min no-lifer-monday och titta på tv..

Sista dagen

Då var sista dagen i Göteborg över. Försöket att komma upp tidigt misslyckade Anna och jag rätt hårt med när vi försov oss till klockan 13:30. Snabbt ordning fixade gjorde vi en snabbrunda på stan, relaxen hann vi dock inte med.

Jag köpte

Jacka Cubus 299kr

Linne H&M 99kr

Skjorta H&M 199kr

Linne H&M 99kr

Foundation Åhlens 285kr

Sedan packade vi ihop allt på hotellet och gick till bilen. Då åkte vi till Avenyn för att äta. Hamnade på en jätte bra restaurang. Jag åt tournedo, friterad hasselnack potatis, ugnsbakad äggula, långkokt lök med rödvinsås.


Underbara du.

Nu sitter jag iallafall i bilen och har åkt 2½ timme så har en bit kvar.
Men nu vill Anna ha sin dator och jag glömde såklart ladda min..... Ciao!

Nordstan

Godkväll! Ligger just nu i sängen och känner mig helt utslagen, är jätte trött.
Har haft en mycket mysig dag. När vi kom in till centrum åkte vi till Göteborgs shopping galleria som förövrigt är sjukt stor. Där strösade vi omkring i flera timmar och hade det mysigt.
Är man Hastare så får man ett himla temperament om man inte äter, så efter ett tag satte vi oss på slimfood och åt.

Jag åt en jätte god kräftsallad.

De var en stor modevisning inne i gallerian.

Efter att ha slocknat på hotellet som tur nog låg hus i hus med gallerian (våra fötter hade ingen känsel, haha) så tog vi en taxi till Linnégatan som vi blivit rekommenderade att hitta en bra restaurang på. Vi valde att gå på en mysig restaurang/pub som hette Lotus, men det fick vi gott ångra. För det första fick vi vänta över en timme på maten, jag och Anna beställde då fint kött m. potatisgratäng. Gratängen var bränd och jätte äcklig, köttet var mest senor och sönder hamrat och för 230 jävla spänn borde man kunna vänta sig något annat tycker man så vi gick därifrån. Klockan var då halv tio så vi köpte lite godis och åkte tillbaka till hotellet.

Där beställde vi efterrätt och myste innan vi gick upp på rummet.

Var så gott att äta jordgubbar igen, längtar till sommaren.

Dagens inköp:

Jumpsuit H&M 149kr

Linne Gina Tricot 149kr


Skor Bianco 800kr

Spets JC 299kr

Väska Monki 100kr

Byxa H&M 249kr

Tack världens bästa mamma.

Nu ska jag lägga mig och läsa SOLO och sen sova så man orkar upp i morgon, är ju trots allt sista dagen tyvärr. Godnatt!

Mot staden

Godmorgon! Har sovit jätte bra inatt, var ganska trött efter att ha jobbat nio timmar och kört fem.
Vi Vvr nyss nere och åt frukost,  varför kan man inte ha lika mycket att välja på hemma?

Körde på de lite nyttiga stuket.

Nu ska vi åka in till stan och kika runt. Men här är lite bilder från hotellet.

Haha Anna och jag såg inte allt för stora ut i sängen.


Hissarna var som glasburar

Utsikt från bastun


Balkong på annat hotellrum

Utsikt från rummet

Vart lite mycket bilder i inlägget, menmen. Nu ska vi kila. Ciao!

Framme

Har haft en väldigt bra dag. På jobbet fick vi tårta då tre personer i personalen fyllt 60. Dan gick ganska fort och vid åtta gick jag hem och packade. Fick även en goodiebag av mamsen.


Sedan for jag, Anna och mamma mot Göteborg. Körde från Södertälje och hit, vilket är typ 5 timmar.
Så nu ligger vi på hotellrummet och har det bra, klockan är 02:45 haha. Kan tilläga att detta måste vara Sveriges finaste hotell. Aja, nu ska är det väl dax att sova har en lång dag i morgon.


Lite tvhäng på rummet innan sängen väntar.

I morgon åker vi

Puh, är helt slut ikväll. Har varit en lugn kväll på jobbet men börjar kännas att man jobbar 9 timmar på dagarna när man inte är helt frisk (tolka själv).

Har nu suttit och tittat på lite bilder från Nääsfabriker hotell som ligget utanför Göteborg där vi kommer sova i morgon kväll. Ett jättefint designhotell, synd bara att vi inte kommer hinna njuta av deras tillgångar så mycket eftersom vi kommer dit så sent på natten och ska åka in till stan på dan.

Vet inte om jag kommer hinna skriva i morgon då jag jobbar 11:30-20:30 och sen åker vi direkt. Har med mig datorn iallafall :)


Nääs fabriker

Onsdag

Förkylningen är mycket bättre idag, hurray! Dock är jag inte helt bra än, hostar och har ont i halsen men är på bättringsvägen iallafall.

Nu jobbar jag 11:30-20:30 ons-fre. Sen direkt när jag har jobbat klart på fredagen åker vi till Göteborg. Jag mamma och Anna ska ha lite av en mys helg. Blir lite kort bara, är väl där ca tre på natten och mamma jobbar på söndag eftermiddag men då får väl jag och Anna hitta på något i stan. Det ska bli jätte kul, har aldrig varit i Göteborg.


Sick

Vilken helvetes natt. Skrev ju förra veckan att jag började bli lite sjuk, ja de bröt ut igår.
Hosta, snorig, yr, varm och öm i kroppen. Precis när jag ska lägga mig för att "sova" bort denna förkylning får jag så ont i axeln och i nacken, typ som kramp eller något? Så ligger och grinar och vrider mig till strax efter 03:00 någon gång då jag tillslut kan somna om mamma ligger och trycker mig på axeln tills jag somnat.
Så nu har jag druckit actimel och ipren ska ta bisolvon och berocca innan jag går till jobbet för att försöka må lite bättre.
Och så håller vi tummarna att de snart går över!

Neo

Har gått jätte bra att jobba idag, var jätte lugnt. Sitter och myser med mamsen nu och hon visade några bilder från Sörfjärn där hon och Neo var igår. Såg väldigt härligt ut där nu.




Haha älskar när han har ett öra upp och ett öra ner.
Världens underbaraste ♥

Måndag

Då var det måndag och nästan alla är i skolan. Känns sjukt skönt att slippa skolan i 2 veckor och tjäna pengar inför sommaren. Speciellt när jag såg schemat för period 4.


Går 08:30-16:30 4 dar i veckan, fuuuuu! Detta betyder att jag måste kliva upp halv sex och är hemma strax före halv sex, kul? Nåja, det är ju inte så långt kvar till sommarlovet. Så drygt att ha så mycket hål..

Jaja, var nyss upp i Mästarvillan och åt lamm och massa gott och drack kaffe med mamma. Börjar jobba klockan 15:00 så känns skönt att inte behöva stressa innan man börjar jobbet. Men nu ska jag mysa ner mig framför Jims Värld som jag tycker är sjukt kul.

Som vanligt

Har ju som vanligt inte bloggat alls i helgen så skriver lite kort.

I fredags åkte jag och Erik in till stan för att han skulle klippa sig. Jag köpte en kjol sen gick vi  + Sebbe och åt på Hot Chili. Sedan var vi ner på gpn en stund för att sen somna framför en Sylvester Stallone film.

I lördags fick jag och Erik skjuts av svärfar Lars in till Hudik där vi nästan på en gång gick vidare till Simon för lite förfest. Mötte upp Emelie och sen åt vi på 49:an ca 36 pers för att fira Simon. Var där rätt länge, var hos Erik en stund och sedan tillbaka till Simon. Fick då träffa min älskade vän Angelica också, som fyller 18 idag. Stort grattis till henne. Sen så vart det såklart lite fyllekäk innan vi gick hem.




Idag vart de mest deg på förmiddagen sen vid fem började jag packa för ska jobba i Sthlm i veckan. Så pussade Erik hejdå kvart över sju för att åka med mamma neråt i landet. Jag körde hela vägen Gnarp-Lidingö.  Nu blir det kvällsfika, sparris, majskolvar och te, lite udda sådär? Haha.


Haha lagom söta bakfulla flickor.

Hur många lingon finns det i världen



Vill verkligen se den här filmen! Är ju verkligen jätte roligt att en film från hudiksvall ska visas. Sen så är ju de från glada hudik teatern så otroligt härliga. ett + är ju att min kära vän angelica är med som statist i filmen och syns till några gånger i filmen har jag hört. Nej den här filmen ska jag ha sett inom en vecka iallafall.

Ankerpiercing


Saknar verkligen min ankerpiercing jag tog 2008. Inte alls nån bra bild då jag var lite irriterad efter att ha bytt smycka samma dag. De var mitt egna, "min lilla bling bling" som jag sa. Dock känner jag mig lite för gammal för att göra om den då jag snart ska börrja jobba. Konstigt hur man kan fastna för ett smycke, typ. + att vet inte om fler kanske har där nu? Känns lite lika speciellt och eget längre. Men nåja, kanske blir ändå inom snar framtid. Vi får se.

Rolling in the deep


Sitter just nu på skolan med Emelie. Vi ska ut och fota på webbdesignen alldeles strax.
Börjar känna mig riktigt sjuk nu, buhu...

Har suttit och nött denna sång i en vecka nu, sjukt skön!


Adele - Rolling in the deep

Om du vill bli älskad, älska själv.

Då var jag tillbaka i Gnarp.
Igår smet jag en timme tidigare från skolan för att möta upp min kära vän Angelica på skutan där vi fikade och pratade. Efter en snabbrunda på stan satte jag mig på bussen mot Bergsjö. Har spenderat gårkvällen och hela dan i dag hemma hos pappa, har varit sååå mysigt!
Så nu har jag fått umgåtts med två personer som betyder otroligt mycket för mig, vilket resulterar i att jag mår otroligt bra. Nu ligger jag dock hemma själv, Erik är och jobbar i Bollnäs. Känner mig lite snurrig och har ont i halsen, håller jag på och blir sjuk? Nåja, nu blir det lite tv tittande i min ensamhet. Kan faktiskt vara rätt skönt ibland det med.

Smycken



Fick dessa söta smyckena av mamma ♥ Tycker om att man kan ta lös hjärtat och använda det på andra smycken också.

Smyckena kommer från Lotta Design.

Gårdagen

Igår vart det hemfärd, var hemma vid fem. Jag och Erik åkte till pizzan, käkade kebabtallrik två gånger igår. Sunt?
Sedan var vi hemma och tog det lugnt ett tag, tittade en stund på melodifestivalen och vart ganska paff när jag såg att fystesterna de gjorde på alla artisterna var på Bosön, där jag jobbar. Visste att de skulle göra de i onsdags, men inte att de skulle va med i tv, haha.



Sedan skjutsade Erik mig till Starsken där jag hade mycket trevligt med folket och vart lite för mycket alkohol. Så de får jag sota för idag, men det var det absolut värt. Erik som var nykter igår har mycket roligt åt att reta en idag.


Vart bara en bild under kvällen. Vid fyra tiden mådde inte Anton
särskilt bra, haha.

Och i morgon börjar skolan igen, skulle gärna ha varit ledig nån dag till.


Lena PH, rockstjärna?

Tycker låten som Lena PH har gjort tillsammans med Dead by April är jätte bra. Roligt att känna igen en gammal låt i en mycket bättre version.

Lena Philipsson ft. Dead by April - Dancing in the neon light


Klicka på bilden för att höra låten.

Vem är Katerina?

Jätte många.. eller ja, flera stycken har sagt att jag är lik någon Katerina i Big Brother. Jag som inte sett programmet en enda gång vet ju inte vem det är men sökte på google och jag har jätte svårt att bestämma mig för om jag tycker det eller inte.



Tycker ni att vi är lika varandra?

"I fabriken tillverkar vi smink, men i butikerna säljer vi hopp."



Alla tjejer har sina små favoriter i sin sminkväska.
Jag som alltid använt mig av kajal införskaffade mig denna dipliner penna på H&M förra veckan.
Inte lika kletig som en vanlig dipliner och försvinner inte efter några timmar som kajal gör.
Har blivit helt såld på den här, och det bästa är att den kostar ynka 30kr.

Vad vore världen utan H&M?

Arbetsdag 1

Godkväll! Sitter just nu hemma i soffan och tittar på landskampen med mamma, "han träffa jag igår" säger hon som vanligt när det handlar om sportfolk. Tydligen hade alla som ska vara med i finalen i Melodifestivalen varit här på jobbet igår, typiskt att man missar det med en dag.. Men Martin hade lagt ut intervjuer med Brolle och Danny på Bosöns sida och frågat dem om sporter och vem som  vinner på lördag se Brolles video eller Dannys video.
Har jobbat tio timmar idag, har fått sendrag i vänster fot så ser ut som en haltande döing.

Mycket skönt att vara tillbaka i Sthlm saknar dock min lilla skrutt.





Erik: "fyfan vad ful du blev, hahah." och pekar på den här bilden, tack älskling!


Nu ska jag proppa i mig japp, daim, pingvinstänger och krokofanter, de är jag väl värd efter dagens slit?

Framme

Var framme i Sthlm 18:45 och pallrade mig till parkeringen på centralen där jag mötte upp mamma. Vi åkte vidare till Fredhäll och beställde thaimat och gick upp till mormor och morfar.
Tycker thailändskor med dialekten "läkor, tå lättel osv" är så gulligt, haha.
Var mycket mysigt att få träffa de gamla roliga människorna.


Åt mig minst sagt mätt.

Sen har jag bara busat med hunden Neo och katten Daisy, nu ligger båda två och sover.


Uscha skulle aldrig klara av att ha katt, är verkligen ingen katt människa.
Dock kan jag ju inte låta bli att tycka att denna lilla tös är otroligt
söt ibland.

Ni blir det dricka te med mamsen och sen en härlig dusch för att bli av med stadssmutset.

@ Sthlm

Om en timme åker jag ner till Sthlm för att jobba tors-lör. Känns skönt att åka ner och tjäna lite pengar eftersom jag vill ta körkort på sommarlovet. Uppdaterar säkert ikväll när jag är framme.


Stel tjej..

Fettisdagen

Haft en väldigt mysig dag. Var i Sundsvall vid tio där jag mötte upp mina fina flickor. Gick och drack en kaffe på City Life och pratade en massa. Efter att ha gått till stadshuset och hämtat Emelies jacka så åt vi lunch på Pasta House.


Emelie & Jag

Gabbie

Vi vart bjudna på en jätte god soppa

Dagens pasta med kyckling och bacon, mums!

Lämnade tillbaka böcker som är ett halvår försenade, njöt i solen och gick på stan var vad vi hann med innan jag åkte hem.


Fick med mig ett par söta ballerina skor från H&M för 99kr

Väl framme i Gnarp åkte jag och Erik till verkstan där vi åt famors egna semlor, godaste semlan jag ätit.
Sen har jag bara myst hemma med Erik.

Vad har ni gjort idag?

Måndag

Hallå hallå! Jag har haft en mycket lugn helg. I lördags åkte jag, mamma och Anna och åt middag tillsammans familjen Norling, vilket var väldigt mysigt.

Gotte var söt som vanligt.

Igår gick vi en promenad med Neo i 1½ timme. Sen körde jag till Kvissle där vi handlade lite saker.

Bland annat hårfärg så jag kan färga utväxten. Och så såg jag silver shampoo för 40kr.
Lite skeptisk hur bra det fungerar, men för 40kr är det värt ett försök.

Sedan åt vi middag och jag bestämde förrätt, det  vart sparris med flingsalt och smör som jag längtat efter jätte länge. Sedan vart det gott kött, potatisgrattäng med rotfrukter och sallad.

Sedan kollade jag, älskling, mamma och Anna på film, vi såg

Pappa på burk



Mysig film med bra skådespelare. Läs mer om den här!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Scrubs.Ciao!

Fredag

Då var det äntligen fredag! Klev upp halv sex för att bege mig till skolan där jag hade webbdesign första lektionen. Vi skulle göra en hemsida åt en lärares närkamp och självskydds utbildning.


Vi la in lite roliga egna bilder. Här visar Tony och Emelie ett försvars grepp.

Sedan när vi gick ner på stan kikade vi in på Telia där Salem a Fakir och Shirley Clamps treo var på plats.



Sedan tog vi en kaffe på City Life för att hinna prata lite innan vi skiljs åt inför lovet.



Och nu ska jag ta hand om min skadade älskling. Ha en trevlig fredag!

Waka waka

Idag har jag som sagt varit ledig och jag sprudlade av energi när jag vaknade. Så har städat, diskat, handlat och solat idag, måste som sagt plugga till provet i morgon men är helt slut nu.

Men får ta och Gratulera Didrik som fyller år idag. GRATTIS!

I follow you

Lykke li - I Follow Rivers

Fastnade inte alls för den här sångerskan förut men tycker verkligen denna låt är mystiskt skön.
Vad tycker ni?

Just another day

Då var denna onsdag snart över. Jag och Gabbie ledde gympalektionen i morse De var faktiskt roligt.
Efter det åkte jag, Emelie och Gabbie hem till Gabbie och myste och pratade. Jag och Emelie beställde Onlinepizza som vi vräkte i oss. Efter dessa fyra timmars hål åkte vi ner till skolan där vi avverkade två lektioner.
Och i morgon är vi ledig
Har jag mycket mer att berätta..? Nej då säger vi väl punkt här.


Gabbie krullade mitt hår lite och satte upp det på ena sidan.
Jag som aldrig gör något med mitt hår, tyckte de var jätte kul :)