Röda skinnbyxor



Dessa byxor vill jag så gärna ha! Såg dem för typ en månad sen i Hudiksvall när jag var med Angelica, dum som var jag tänkte jag att jag köper de nästa gång. Men när ska jag vara i Hudiksvall nästa gång nu när skolan börjat? Inte finns dem i Sundsvall heller. Får se om jag beställer de från hemsidan istället.

Gårdagens maskerad

Lördagen vart riktigt bra! Vid fem började det rulla in folk hemma hos oss. Musik spelades, tequila och grogg dracks, skratt åt varandras kostymer osv. startade kvällen. Vid halv tio eller så åkte vi i party chevan ner mot Norrfjärden. Där befann sig andra utklädda glada personer. Kvällen var riktigt trevlig och att det var så sjukt varmt ute hela kvällen/natten var ju inte heller helt fel. Massa roliga saker hände såsom att André vaknade vid fyra tiden i morse spritt naken i skogen och hade ingen aning hur han kom dit och varför han var naken, människorna som var kvar på festen fick sig nog ett gott skratt när han kom tillbaka.

Vid fyra tiden var iaf vi hemma. Klok som man var gick jag och drack flera glas vatten innan jag hoppa i säng, vilket antagligen rädda mig från bakfyllan, thank you lord!
Idag vart det pizza i Harmånger, en tupplur hemma hos André och sen avlutades kvällen med en film hos Anders. I morgon åker Erik på jobb igen efter att ha varit ledig en vecka, vilket är mindre kul dock..

Vart lite bilder hemma hos oss i början av kvällen.





Chillmode

Efter att ha gått på stan med Gabbie och införskaffat mig en fin tröja på H&M och mascara åkte jag hem med Christoffer. Stannade till på ICA där vi inhandlade en bit mat, Erik kom hem från Hudiksvall efter att ha klippt sig och då började vi laga mat. Vart grillat, yumyum. Sedan har vi tagit lugnt med de andra, men när de skulle spela poker kände jag att det var dags att åka hem då jag är väldigt trött efter första skolveckan.



Hälsade på våran blåa vän, vem det nu kan vara?

Nu ska jag mysa ner mig och se fram emot morgondagen!

Girl time

Har haft en mycket bra vecka i skolan. Även om energin skiftar så finns motivationen där. Att äntligen få umgås med flickorna är obeskrivligt härligt. Men det vet ju alla hur det känns att träffa någon man inte sett på länge?


Igår vart det lunch på Taco Bar som öppnat i stan. Älskar att gå och äta
någonstans och bara sitta i lugn och ro och prata med flickorna.

Idag vart det Thai mat. Hungrig Gabbie.


Lill stumpan som bytt klass, tur nog kan vi ses ofta ändå.


Tävling

Igår på förmiddagen hade vi vanliga lektioner, på lunchen gick jag och Gabbie och åt på Taco Bar som öppnade i somras i stan - love it, efter lunchen hade vi tävlingar mot alla andra i klassen. Vi treor tävlar ju om vilka som ska få gå av båten först på studenten.
Vissa uppdrag var riktigt roliga typ som att man skulle fixa ett 60meters lopp med 3 stycken deltagare som inte gick på skolan, vi hyllade Nelson Mandela på torget och typ 30 andra saker. Vi kom tvåa av treorna men nästa tävling ska vi vinna!


John Bauer hade trampbåts tävling.

Var tvungen att springa ner till hamnen och ta ett kort med båtar i bakgrunden.

Joel visade hur man trädde på en kondom på en banan.

Maskerad

Ikväll har vi suttit och beställt dräkter tills Melissas maskerad fest som är på lördag. Får hoppas på att de kommer fram i tid och att alla passar. Kan säga att jag verkligen älskar dräkterna killarna har beställt,de kommer verkligen göra kvällen. Haha. Roligt om alla andra också verkligen går in för det.
Då min budget är lite knakig nu he-he, tog jag en åt det billigare hållet.




Me like


Good Vibe - Good Vive Crew


Set Fire To Everybody (ca 7's Mashup) - Adele vs. Skrillex


Why I Love You So - Jay Z, Kayne West, Mr Hudson

Weekend

Ännu en söndag, men inte vilken söndag som helst. Det är nämligen sista söndagen på lovet, på tisdag börjar skolan och jag har haft mitt sista sommarlov. Uscha...

I fredags kom Daniel och Didde till mig där vi funderade lite över vad man skulle göra på kvällskvisten.
På kvällen skjutsade iallafall Kim oss till Emil där satte igång och ölade. Fast nästan alla var pank så besluta vi oss för att åka in till staden, haha. Så vart en krogenrunda på Bockarnas med grabbarna. Efter krogen åkte vi tillbakak till Emil men efter ett tag besluta jag mig för att gå hem och krypa ner.

Igår mådde man minst sagt som man förtjänade! Låg hela dan fram till tre då Didde, Gnutt, Daniel och Anders kom förbi. Åkte och köpte kebab och slog på en rulle hos mig. På kvällen bestämde sig iallafall jag, Didde, Gnutt och Jonas för att åka in till Sundsvall för att äta på Biteline, yummie. Dit kom Joel och Jonsson och gjorde oss sällskap. Sen var vi typ hemma hos Joel hela kvällen. Väl hemma i Gnarp åkte jag, Didde och Daniel runt och prata massa om andar och spöken och skrämde upp oss innan det var dax att gå i säng. Smart? Tveksamt.

Idag har jag bestämt mig för att städa, vilket behövs. Ska iallafall starta dagen med en kopp kaffe först!

Always in my wallet

Sådär... då har man äntligen orkat trampa iväg på banken och fixat VISA-kort istället för Maestro.
Idag fick jag hem mitt kort och då jag precis fyllt 18 fick jag gratis eget motiv. Självklart ville jag ha på den personen som jag älskar och har en väldigt speciell relation med, hon som blivit så stor att hon ska börja på gymnasium i Stockholm till veckan. Så även om du nu bor 34 mil istället för 3 minuter ifrån mig, så har jag åtminstonde med dig vart jag än går fina syster ♥


Blixten som lyser längst ner.

Happy Birthday

I söndags fyllde Erik 21 år, grattis honey!

Inget utan mina flickor.

Att skolan snart börjar stör mig inte alls faktiskt. Det ska bli skönt med rutiner igen men framförallt ska det bli skönt att träffa mina flickor som jag saknar så otroligt mycket! Har nästan inte setts alls på hela sommaren då vi haft fullt upp. Det enda som gör mig ledsen är att det kommer inte vara likadant när vi börjar.. Emelie prioriterade inte skolan förra året vilket resultera i att hon ska gå om tvåan.. Förhoppningsvis har vi många håltimmar tillsammans.  Åh vilka fina tjejer jag har!






Hemma är inte där du bor, utan där man förstår dig.

Känns som jag farit fram och tillbaka mycket nu sista tiden. Nu är jag tillbaka i Stockholm, har en helgs jobb framför mig vilket faktiskt ska bli trevligt. Dock kan  jag ju inte låta bli och hoppas att de hemma får en helg med tråkigt väder och få roliga händelser. Taskigt? Va,nej, eller?

Mamma mötte iallafall upp mig på perrongen och så åkte vi till Lilla Asien, där vi köpte med oss god mat hem till mormor och morfar. Efter att ha spenderat någon timme med dem åkte vi till Kista där jag köpte present till Erik som fyller år på söndag. Fick även en cerise kavaj av mamma som jag ordagrant älska! Passade mycket bra ihop med mitt blonda huvud, baha. Kommer helt klart bli en favorit till hösten både på krogen och i skolan.


Ännu finare IRL.

Sommaren är kort

Har haft två bra dagar sen jag kom hem från Stockholm. Igår kväll var vi hemma hos mig ett tag och sedan bestämde sig jag, Jonathan, Daniel, Anders och Kristian för att åka in till staden för att äta på Biteline. Vilket var trevligt då man oftast stannar hemma omkring i veckorna.

Idag åkte vi på stranden vid tolv, tyvärr var det väldigt molnigt men solen tog en del ändå. Efter det tog jag en powernap för att sedan åka på ICA med Jonathan och införhandla lite käk. Så han, jag, Didde och Daniel grillade hemma hos mig, vilket var en riktig höjdare. Känns som att man ätit dåligt med grillat denna sommar. Degade ett tag efteråt (paltkoma) och åkte sen till Anders och såg på Den bästa sommaren, kan man göra annat än älska den filmen? Nu är klockan snart halv två och jag ska slå på ett avsnitt DH och hoppa i säng. Sweet dreams!

Det slog mig även idag att det nästan bara är två veckor sommarlov kvar, uffa.

Makeup Store

Är det nånting jag är riktigt dålig på så är det att köpa nytt smink, köper endast om det man använder tagit slut och någon enstaka gång något nytt.
Men i tisdags när jag skulle åka hem sprang mamma och jag in på Åhlens lite snabbt och jag införskaffade mig en sne rougeborste som jag velat ha ett tag och en ny rouge.
Tycker borsten var riktigt bra!

Jag har även fått hem klänningen jag skrivit om i tidigare inlägg som jag velat ha länge men alltid lyckats vara slutsåld, glad tjej!


Godnatt

Nu är jag hemma efter en helg full av jobb. Det var faktiskt riktigt kul att vara tillbaka efter att inte ha jobbat på jätte länge, så då många kanske får ångest att jobba helg längtar faktiskt jag efter att få jobba nästnästa helg. I helgen hade vi flera skottar på besök, de har ju verkligen världens underbaraste dialekt.
Idag när jag kom hem åkte jag till Sörfjärn med grabbarna, efter ett tag åkte vi till Skäret och fikade och tillslut hamnade vi hemma hos mig med chips, dipp och en rulle.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon. Godnatt!

Igår var det

den 1:a augusti och då fyllde min bror 20 år, ett stort grattis till honom!

Grattis fina bror ♥

RSS 2.0