Ett och ett halvt år av lycka

Har precis varit och ätit med Erik. Vi har varit tillsammans i 1 & ett halvt år idag.
Ska snart iväg till Ulrica och Pontus och chilldricka lite.
Trevlig kväll på er!


Godnatt

Idag har jag umgåtts med mamma på dagen. Efter att Erik gjort ett försök att skotta taket på verkstan så åt vi middag alla tre. Sedan har jag bara myst med mitt hjärtegull. Ett ganska ointressant inlägg så därför slutar jag skriva och säger godnatt!

Ett glatt byte



Innan jag åkte hem från Sthlm hann jag springa in på Åhléns City för att köpa min fundation. Jag har använt Clinique Soft Finish i några år. Igår berätta dem att man slutat sälja den. Så jag köpte superbalanced istället. Och vad glad jag är för det. Dock är det ju viktigt att ha en bra ansiktskräm under då den inte innehåller någon olja. Men det har jag alltid. Tyckte om att den inte alls kändes fet eller kladdig.


Julklappar

Skrev ju att jag skulle visa lite julklappar när jag kommit hem, so here you go



Min första och helt klart bästa julklapp var ju iPhone 4.

Biotherm produkter.

Lampa

Cupcakes burkar

Ljuslyktor

Ying och yang saltopeppar kar.

+ örhängen, armband, film till iPhone, anteckningsblock, nyårsklänning, choklad och mössan jag visade i tidigare inlägg. Dock har inte jag och Erik bytt julklappar än. Så julen är inte riktigt över än!

Hem "ljuva" hem

Igår gick bilen i riktningen norr med slutstation Gnarp. Nu i efterhand så känner jag att jag gärna stannat längre. Jag menar vad f*n finns det att göra här uppe? Utanför att man har folk man älskar här uppe så... ja inte ett skit. Längtar så otroligt efter att flytta till Sthlm.


Stannade till i Bro och hälsade på mina kusiner jag inte träffat på några år.

Några olyckor efter vägen var det allt.

En trött Anna. Förstår inte hur man sova sådär krokigt, ser riktigt obekvämt ut.

Annandag jul

Idag har varit en riktigt mysig dag. Efter en ganska lugn morgon åkte vi till city och gick på mellandags rean. Det är inte nådigt med folk i sthlm dessa dagar.
Köpte även en mössa. Eller jag bytte två julklappar jag fått till mössan. Lillsis härmades och köpte också en fast en vit.




Första bilden är lånad. Andra bilden är min mössa. Tycker faktiskt min päls är finare, iaf irl.

SALT 499kr

Efter att gått ett tag på stan så tänkte man på att nästan ALLA tjejer hade sådana mössor. Fick även nyårsklänning av mamma. Men den blir det bild på närmare nyår. Hann dock inte handla så mycket mer då vi vakna sent. Kom också och tänka på att jag ätit julbord x3, tacobar x2, oxfilé x2 på tre dagar så har varit ganska enformig kost, dock har det varit otroligt god mat så ska inte klaga.

Imorgon blir det hemfärd. Skönt att få åka bil istället för tåg. Och apropå bil har jag kört bil i Sthlm tre dagar nu i sträck. Inte mitt inne i city, men har varit riktigt roligt och lärorikt! Nu ska jag dricka te och äta räkmacka (på Annas beställning) med Lisa, Anna och mamma. Godnatt!


Juldan

Har haft en otroligt bra jul! Men jag tänkte lägga in bilder och berätta mer om julen på måndag när jag är hemma.

Ikväll har jag, brorsan, syster och mamma varit på bio. Vi såg filmen Narnia i 3D. Var faktiskt första gången jag såg en film i 3D. Det är faktiskt lite häftigt, det måste ju erkännas. Filmen var mycket bra. Är riktigt förtjust i dessa Narnia filmer. var ju även ett stort +att fått umgåtts med storebror hela dagen. Det var ju inte igår som sagt.


Innan jul hade jag lite ångest över att veta att jag inte skulle festa på juldan men nu känns det hur skönt som helst! Har ju som sagt hela mitt krogliv framför mig. Men nu är klockan ändå över två så är väl dags att krypa ner.
Hoppas ni alla haft en fin jul!

Dan före dopparen dan

Idag har vi gått på stan hela dagen. Införskaffat mig de sista julklapparna. Så nu är de inslagna och har julrim. Fick även en julklapp idag, men den berättar jag mer om i morgon :D Så denna dag har bara bestått av att se NKs årliga julskyltning, handlat och fikat.

När vi kom hem lagade vi oxfilé, klyftpotatis & sallad.


En nackdel med att inte längre bo med mamma är att man inte får
njuta av hennes goda mat lika ofta.

Sthlm

Hemma i underbara Sthlm nu, efter 3 timmar försening. Det är inte alltid det är positivt att åka tåg.
Så nu ligger jag i sängen med ett glas rött och räkmacka. Älskar dessa stunder då det är vi tre, mamma, syster och jag. Eller ska jag säga damligan som morfar brukar kalla oss.
I morgon blir det en sväng på stan. Blir nog att vi gör knäck på kvällen men känner jag oss rätt så har vi hittat på något annat. Nej nu ska jag passa på att mysa. Längtar efter att flytta hit efter gymnasiet!


Mums!

Snart jul

Nu närmar det verkligen sig jul, bara fyra dagar kvar. Känner mig stressad, men allt ordnar sig.
Skolan gick väl sådär. Efter det så kom Erik in till stan så gick jag, Erik och Sanna på stan och de köpte några julklappar. När vi kom hem vart det lövbiff och klyftpotatis framför tvn. Har även bättrat på en uppgift, mamma är verkligen guld värd som hjälper mig så mycket ♥
Sedan hämtade vi Emelies grejer hon glömde i Gnarp, hämtade ut biljetterna till Sthlm och hälsade på hos Hilda och Pompis en snabbis.

I morgon blir en mycket tidig och lång dag så nu får jag nog sluta blogga om jag ska hinna med allt innan det är dax för sängen. Godnatt!

Morgon morgon


Lite rolig bild men det struntar vi i.

Sitter just nu och dricker min kopp kaffe och äter min smörgås. Ska alldeles strax springa till bussen. Var tvungen att sticka ut huvudet ur dörren när jag vakna och titta på all snö. Jag blir som ett litet barn, tycker det så mysigt! Ville mest säga godmorgon, så god morgon på er!

Världens dyraste julgran?!

Ett hotell i Abu Dhabi har köpt en 14 meter lång julgran och klätt den med rubiner, diamanter och guld. Trädet räknas då vara värt 74 miljoner kronor. Helt sjukt vad vissa kommer på. Läs artikeln här!

Precis vad denna dag är till för.

Söndagen är ju känd som vilodagen. Och det är precis vad jag har gjort. Nog för att jag till och från i ca fem timmar har försökt att plugga. Men det betyder inte att jag fått mycket gjort.  Nejnej, resultatet sluta mer med huvudvärk och ryggvärk än färdiga uppgifter. Förutom det har jag tittat på Handbolls EM, umgåtts med Erik och SKOTTAT! Ja det finns nog fler som gjort det idag. Shit vad det öst ner. Nu ska vi äta lite kvällsfika och göra kväll. Godnatt med er.

Söndag

Julbordet var mycket trevligt i fredags! Kvällen slutade hemma hos Ullis och Pontus på lite efterfest.
Lördagen däremot var mycket lugn. Jag och gubben stannade inne hela dagen och fördrev kvällen med film och mys.
Denna dag började likaså. Klev upp nyss. Har legat i sängen och tittat på Ensam Hemma 3. Tycker den filmen är stört rolig. Nu ska jag däremot försöka ta tag i lite plugg. Sista veckan nu, så skönt!

Julbord #2

Ikväll blir det julbord för andra gången i år. Men idag blir det med Erik, Lars, Anna, Zanna, Karl, Abbe & Alma.
Har precis städat lite. Men Erik står för dammsugningen som vanligt, eftersom att jag blir så otroligt elak och på dåligt humör när jag dammsuger. Haha. Så nu är det väl bäst att jag hoppar in i duschen och gör mig i ordning om vi ska hinna vara där till klockan 18:00.

Slänger in en bild på söta Alma som Erik är gudfar till.

I somras. Tycker om minen hon gör, haha.

Plutten



Plutten min kom hem igår kväll. Känns så underbart att han är hemma igen. Vilket han också tycker. Ikväll ska jag kanske på julbord, får se får se. Nu ligger Erik och nyper mig i rumpan och vill att vi ska äta frukost. Haha. Så får väl ta och göra det då. Ciao!


God morgon



Sitter just nu på skolan. Imorse kom jag på att vi är lediga i morgon - skönt!
Igår spenderade jag kvällen med lillasyster som sov hos mig. Fick ligga och lyssna på när hon pratade i sömnen halva natten. Ska ha betyg snack om 3 min, vilket är lika med nervig tjej. Ikväll kommer bubbsen hem. Om det inte är sånt busväder dvs. Dem ska ju trots allt åka över 40mil.
Nu ska jag återgå till engelskan. Ciao!


Onsdag


Har precis ätit middag med Anna. Ska alldeles snart gå iväg och sola. Sedan har jag fullt upp hela kvällen med städning och plugg. Ciao!

Härliga upplevelser

Har varit inne på liveit.se och kollat. Det finns verkligen tusen saker man skulle vilja göra! Speciellt med sin käresta.
Var väldigt varierande priser. Perfekt att ge bort som present eller som mig - önska det till sig själv.
Nej nu ska jag lägga mig och tänka på vad för upplevelser jag skulle vilja göra. Sånt här piggar upp mig i detta gråa väder!

Gå i ide

Igår skulle jag kollat på Annas lucia, följt med Emelie på en spännande grej och såklart varit i skolan, det sluta med att jag gjorde ingenting utav det. Idag var jag i skolan delade sedan en pizza med Emelie till middag. Efter att ha stigit av i Gnarp vart det raka vägen till sängen där jag sov till 21:30, inte bra! Hur ska jag kunna somna i natt?!
Men så har det ju varit sista tiden nu, att jag sover väldigt mycket. Jag gör ofta det på vintern. Och jag blir alltid lite hängig och deppig på vintern. Eftersom att jag sover mycket och inte har ork till saker blir jag rastlös och stressad över saker jag borde göra. Nej usch vintern är alldeles för lång!

Vilket tråkigt inlägg detta blev. Vi slänger oss i duschen istället. Hej!

Ta tag i dig själv

Vad är det för fel på mig? När jag ser något på tv, det kan vara allt från dokusåpor, dokumentärer, reality tv osv, så fort det blir lite känslomässigt så grinar jag. Eller åtminstonde blir tårögd. Speciellt Biggest Loser. Måste nog sluta titta på det om jag ska ha några tårar kvar. Det har verkligen blivit extremt, som t.ex. i fredags när jag titta på tv med mamma och vi zappade mellan kanalerna så var det då ett vanligt CSI program, när en dotter kommer tillbaka till sina föräldrar. Ni vet sån där skit det är i slutet på varje program. MEN ändå grinar jag? Jag har kollat på programmet EN MINUT och blir alldeles känslomässig. Hahaha. Och detta har pågått några veckor. Mamma är exakt likadan (inte lika farlig) och jag har mobbat henne över det under hela min uppväxt och nu är jag likadan?!?!?!?
Nej, får nog ta tag i det här och sluta vara en sån kärring rent ut sagt!

Baka



Idag har mamma och jag bakat lussebullar. Och jag bara älskar doften!
Sedan körde jag och mamma till Hassela och hämtade Anna. Nu har vi precis kommit hem och ska laga middag och göra klart skoluppgifter.

Små detaljer i hemmet

Igår handlade jag julklappar till mamma och lillasyster. Så har nu två julklappar klar. Vad ska man köpa till dem andra?

Utanför det så fick jag med mig:


Den här jätte fina tavlan! Som nu sitter i hallen. Blir mycket bättre när
jag bytt ut korten till kort på mig och Erik. Nu ska jag bara köpa en
whiteboard penna och skriva något sött tills han kommer hem.
Och hjärtat med texten "Fånga dagen"


Åh jag bara älskar dessa två! Som jag ska ha vinäger och olivolja i.


Julstake att ha i fönsret.

Och julstjärna att ha i allrummet, julbock, diskmedelspump, ljushållare,
servetthållare, 2 bodylotions, porrengöring, ljus, 2 ugnsformar, kajal & andra små saker.
Tack mamma♥

A day full off joy

Lördag dag började med att en hund stod brevid sängen och skulle vrångt ha upp mig. Och så blev det....en timme senare. Efter en varm dusch och pudrat näsan satte jag och mamma oss i bilen på väg mot Sundsvall. Då jag inte riktigt hade lust, körde jag bara halvvägs. Körde även hem från Hassela igår. Shopping för nästan 1000kr (ur egen ficka, mammas ska vi nog inte ens nämna) men hade ändå inga nya klädesplagg med mig hem? Hm. Men det tar vi efter jul. Kanske fotar inhandlingen i morgon.

Ikväll har jag bara busat med Neo och myst med mamma. Varit otroligt mysigt att tagit en sån lugn helg. Visst har jag haft "lugna" helger vilket egentligen är lika med nykter helg. Men denna helg har verkligen lugn. Har även tittat på Sex in the city ikväll. Kan man göra annat än älska dem filmerna?


Tänker på mina vänner i Svall när jag ser Sex in the city.
De gör mig lika lycklig som dessa gör varandra.


Bild från Sundsvalls tidning när vi gick på Sex in the city 2 smygpremiär.

YEEES!


Jay tog hem det hela! Vilket man egentligen förstod sen innan.
Så sjukt bra! Tycker att Idol deltagarna brukar försvinna efter finalen
hoppas dock att det inte blir så detta år . För av Jay vill vi bara ha MER!

Vattenläcka

Har varit utan vatten sen i natt då och tydligen kommer det inte komma tillbaka förens vid middagstid.
Så istället för att kliva upp och duscha fick jag sova lite längre och gå till skolan ofräsch, blä!
Så nu sitter jag på skolan och väntar på Emelie som kommer om en kvart.

Läs om vattenläckan som berör stor del av Gnarp här!


Äntligen!

Försov mig idag, så jäkla misslyckat!
Så spela sims till två tiden. Sedan åkte jag och hälsa på Ullis som har blivit Gnarpsbo!
Men när hon skulle åka och jobba så gick jag och Anna och sola.
Sedan mötte vi upp mamma på Ica, som äntligen har kommit upp! Ätit tacos och nu myser vi bara.
Längtar även efter Erik som kommer ikväll. Får passa på och vara lite klängig eftersom att han åker i morgonbitti igen. Ska jobba helg, så nu har jag EF helg som vi brukar säga. Så då passa det bra att mamma kommer upp och rår om mig.


Slänger upp 2 bilder på Ullis på sista april 2008 i Hudik.




Önskelista


Ungefär sähär ser min önskelista ut:

1. iPhone 4
(tänkte önska mig av mamma)
2. Biotherm aquasource kitet (tänkte nog försöka önska mig det av mamma också)
3. Parfym DKNY
4. Saker från OBH Nordica Chili serien
(utanför toast järnet som jag redan har)
5. Kläder kläder kläder
6. Pengar


HALLÅ?!?!?!?!?!?!

Är det bara jag som är efter?! Att Jay och Minnah är ett par. Sen ska man ju inte tro allt man läser, men det kan ju stämma. Läs artikeln här! Jag har ju sett Idol två gånger i år, så är inte så insatt. Men tycker ändå det är jätte kul om de skulle vara ett par, fast inte för Jays tjej då kanske! Vad tycker ni?

Geek

Har spelat Sims konstant sen jag kom hem. Sitter nu och myser i min ensamhet med te, mackor och nyponsoppa framför Scrubs. Ska krypa ner om ett tag. Känner att mitt liv är ganska ohändelserikt just nu, så det har inte blivit så mycket intressant skrivit. För göra ett försök i morgon! Godnatt

Onsdag





Sitter på skolan och gäspar. Försöker finslipa lite på engelska uppgiften men känner att klockan är alldeles för tidig för att försöka prestera och göra något bra än.
Klev upp halv sex i morse och åt frukost med Erik innan han åkte iväg mot Bollnäs där han ska jobba i två dagar nu. Känner en extrem längtan efter jullov nu. Men nu är det inte långt kvar! Tänkte även försöka jobba något på lovet. Nu ringer i fickan känner jag (vem ringer såhär tidigt?) så skriver något senare!


Suck

Ingenting verkar vilja gå min väg just nu. Igår var en hemsk dag. Idag har också varit väldigt tråkigt. Nyss såg vi att presenten Erik fick i 20-års present av mig vilket var ballongflygning (som vi gjorde i somras) och kryssningsbiljetterna för åtta personer går ut om två veckor. Kul liksom..... Erik prata om att kanske göra det nästa helg, men vem har både råd och så utan att ha planerat det?! Så det var väl bara åt helvete med dem kryssningsbiljetterna...

Känner att jag skulle behöva ha mamma hos mig nu ♥

Söndag

Vaknade klockan tre idag. Var som sagt på julbord igår, mycket trevligt! Hade en väldigt rolig kväll. Var jätte roligt att få umgås med Rebecka, vilket var väldigt längesen sist.
Just nu ligger Erik och sover, vilket jag också har stor lust med. Men vet att jag inte borde. Skulle ha pluggat till italienskan i morgon men känner verkligen ingen ork.


Rebecka och Magnus igår.

Trasig

Idag känner jag mig riktigt trasig. Emelie och Daniel följde som sagt med hem till Gnarp. Vi fyra började hemma hos oss och drog sedan vidare till Anders där det var mer folk. Gick vidare till Berggården sen och sedan hos Anders igen. Sen pulsa vi i snön hem.

Idag vinkade jag av dem vid tolv tiden. Var riktigt pigg. Men gjorde sedan Erik sällskap i sängen och sov till klockan halv tre. Och nu är jag helt förstörd.
Ska röjja lite här, fräscha på mig och invänta Rebecka och Magnus. Sedan blir det julbord på Berggården ikväll.
Hoppas på att må lite bättre snart.

Ha en trevlig lördag folket!

Snart helg

Torsdagen har varit helt okej. Vi bestämde även att Daniel och Emelie ska komma till Gnarp imorgon så ska vi umgås + Erik, Didrik och kanske någon mer. Ska bli jätte mysigt! Om ett tag ska jag krypa ner och invänta Erik som kommer hem i natt, vilket är lika med glad tjej.



Bild från midsommar. Mina två underbaringar♥


Onsdag

Gud så trött jag är nu! Haft en lång men rolig skoldag. Sedan vart det träning med Anton. Vart umgås med han, Didde och Anna ett tag och nu sitter jag och Anna och myser framför tvn. Tänkte slänga mig i duschen och sedan äta mackor i ugn med lillsis. Blir en tidig morgon i morgon så för försöka komma i säng om ett tag.
Go'kväll!

RSS 2.0